Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor szerintetek Pippin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szerintetek Pippin és Trufa melegek voltak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én csak a filmet láttam de jézusom mi van abban a könyvben? xDD
2014. dec. 18. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom de a tünde férfiak többége tuti homokos.

Kivéve az a mérges tünde vezér aki ott volt a nagy csatában is még Szauron ellen.

2014. dec. 18. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Tolkien meggyőződéses katolikus volt; kétlem.
2014. dec. 18. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez a Gyűrűk-ura nőábrázolásán meg is látszik :D

Anno olvastam erről egy nagyon jó elemzést.

2014. dec. 18. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:

A filmben van egy kivágott jelenet, amikor Szilszakáll elviszi őket valami forráshoz, aztán ott elkezdenek birkózni, Pippin aztán lefogja Trufát, és amikor öszeakad a tekintetük, hát az eléggé félreérthető... de mondom, nem hagyták benne.

Boromirt meg elvileg Frodó felé vonzotta valami "bűnös szenvedély" ha értitek a metaforát, amit végül legyőz.

És Gimli és Legolas is, a tündék amúgy is elég feminimek, Gimli pedig mint szőrös, izmos ember a férfiasság megtestesítője, aki nem akarja elfogadni a saját érzéseit, talán a film végéig.

Szóval igazából minden szereplő tök homár. De hát nem ez a kaland?

2014. dec. 18. 22:55
 16/16 anonim válasza:
Ezt honnan vetted? Legjobb barátok voltak egyébként
2018. ápr. 10. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!