Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek hetero közösségekben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek hetero közösségekben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan heteroszexuális férfiak/fiúk véleménye érdekelne elsősorban, akik negatívan vélekednek a melegekről. A kérdés gyakorlatilag az, hogy akkor is zavarna-e titeket a nemi identitás, ha nem lenne feltűnő, hogy az illető meleg?

#meleg #heteroszexualitás #ötszázadszorrateszemfelugyanaztakérdést
2014. nov. 24. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudok róla, addig nem zavar. Ha tudom róla, biztos, hogy tartani fogom a távolságot és haverkodni sem fogok vele. Egyébiránt amíg nem tolja a képembe, nem előttem sétálgat kézen fogva meg smárol a... pasijával, addig úgy hiszem, hogy semmi közöm hozzá.

De nincs bennem kettős mérce, ha egy nőről tudom, hogy leszbikus, hasonlóan vélekedek arról is.

2014. nov. 24. 11:29
 2/3 anonim válasza:
0%
mindenn búzin láccik hogyaz
2014. nov. 24. 11:31
 3/3 anonim válasza:
egyáltalán nem minden melegen látszik -.- csak azt hiszed hogy a nyávogosak lányosak stb! de vannak izmos kopasz meleget! nekem sok hetero barátom van és semmi gond nincs" 17 f"m'
2014. nov. 26. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!