Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tul szep lanyokat miert csak kihasznalni akarja mindenki?
"egy eleten at egy lusta diszno magyar csicskaja:D mert a magyar hapsik nem csinalnak semmit csak elvarjak hogy kiszolgaljak oket a nok meg tartsak is el :Dnagyon megfordult ez a vilag"
Én már kezdem érteni miért akarnak csak kihasználni. :D
A "csicska" szót a legalsó nepretegek hasznaljak.
"Lusta disznó magyar" Csak nem nemzetisegi vagy?
"A magyar hapsik kiszolgaltatjak es eltartatjak magukat" 18 se vagy szerintem de mar kőkemeny altalanositod emberek szazezreit olyan dolgokkal amikhez elettapasztalat kene. De az neked 0 van egyenlőre
Meg ha ennyire utalod a pasikat nem ertem mit akarsz tőlük.
"Normalis,kedves" Ez nagyon nem jött le.
Fogalmazz azert pontosan.Nem hasznalnak ki csak ki akarnanak kezdjuk ezzel. A masik meg ugy latom a normalis lanyokat nem nezik semmibe, de mindenkinek jar a szaja hogy neki k.va nem kell....
Nem is ismersz ne allits rolam ilyeneket hogy mar sejted..Ugyan mibol sejted egy szot nem beszeltel velem........
Kedves kerdezo, eloszor is, egy lany sosem lehet "tul szep". :D
Kifejtened legyszi, hogy hogy erted ezt a kihasznalast? Esetleg par konkret pelda multbeli kapcsolatokbol?
"Nem is ismersz ne allits rolam ilyeneket hogy mar sejted..Ugyan mibol sejted egy szot nem beszeltel velem......"
Úgy, hogy azonos problémák azonos okokból erednek, így be lehet határolni. Másrészről pedig a reakcióid is elárulnak. Ha ez nem így lenne, akkor nem lehetne pszichológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!