Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tul szep lanyokat miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tul szep lanyokat miert csak kihasznalni akarja mindenki?

Figyelt kérdés
Normalis kedves, es megis mindenki csak szorakozik vele.. ez miert van? de mas atlagos lanyokat istenitenek
2014. dec. 17. 23:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem mondok semmit sok az intelligens ember itt latom:D
2014. dec. 17. 23:14
 12/22 anonim ***** válasza:
A túl szép lányok olyanokkal jönnek össze, akiknek a pénzükön (és esetleg a külsejükön) kívül semmijük sincs. Ezért.
2014. dec. 17. 23:14
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

"egy eleten at egy lusta diszno magyar csicskaja:D mert a magyar hapsik nem csinalnak semmit csak elvarjak hogy kiszolgaljak oket a nok meg tartsak is el :Dnagyon megfordult ez a vilag"

Én már kezdem érteni miért akarnak csak kihasználni. :D

2014. dec. 17. 23:33
 14/22 A kérdező kommentje:
ez csak az igazsag hogy miert mossak meg fozzek egy olyan emberre aki meg se mozdul? majd csinalom olyan emberert aki tisztel is:) nem vagyok en kutya meg cseled:)
2014. dec. 17. 23:37
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

A "csicska" szót a legalsó nepretegek hasznaljak.

"Lusta disznó magyar" Csak nem nemzetisegi vagy?

"A magyar hapsik kiszolgaltatjak es eltartatjak magukat" 18 se vagy szerintem de mar kőkemeny altalanositod emberek szazezreit olyan dolgokkal amikhez elettapasztalat kene. De az neked 0 van egyenlőre

Meg ha ennyire utalod a pasikat nem ertem mit akarsz tőlük.

"Normalis,kedves" Ez nagyon nem jött le.

2014. dec. 17. 23:38
 16/22 A kérdező kommentje:
en kedves vagyok csak mar megtanultam hogy felesleges barkivel kedvesnek lenni ugysem tisztelik kcisit sem
2014. dec. 17. 23:40
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Sok oka lehet, az a csúf igazság. Ennyiből a jóisten sem fogja megmondani, hogy téged miért használnak ki, bár vannak sejtéseim.
2014. dec. 17. 23:51
 18/22 A kérdező kommentje:

Fogalmazz azert pontosan.Nem hasznalnak ki csak ki akarnanak kezdjuk ezzel. A masik meg ugy latom a normalis lanyokat nem nezik semmibe, de mindenkinek jar a szaja hogy neki k.va nem kell....

Nem is ismersz ne allits rolam ilyeneket hogy mar sejted..Ugyan mibol sejted egy szot nem beszeltel velem........

2014. dec. 18. 11:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, eloszor is, egy lany sosem lehet "tul szep". :D

Kifejtened legyszi, hogy hogy erted ezt a kihasznalast? Esetleg par konkret pelda multbeli kapcsolatokbol?

2014. dec. 18. 16:09
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

"Nem is ismersz ne allits rolam ilyeneket hogy mar sejted..Ugyan mibol sejted egy szot nem beszeltel velem......"

Úgy, hogy azonos problémák azonos okokból erednek, így be lehet határolni. Másrészről pedig a reakcióid is elárulnak. Ha ez nem így lenne, akkor nem lehetne pszichológia.

2014. dec. 18. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!