Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyeseknek miért baj az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyeseknek miért baj az, hogy nekem csak a 180 cm körüli pasik tetszenek, miközben én 160 cm vagyok?

Figyelt kérdés
Többször is hallottam már,hogy ez nem jó,mert az alacsony fiúk/férfiak nehezen találnak maguknak párt,és nekem velük kéne foglalkoznom,mivelhogy én is alacsony vagyok.A legalacsonyabb barátom is 178 cm volt,a legmagasabb 185 cm,a mostani 182cm.Most akkor el kellett volna hajtanom őket,mert igy mi lesz az alacsony pasikkal?
2014. dec. 16. 07:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
egy 180 körüli palinak kb. a válláig érek,nem kell létrára állva szopnom...
2014. dec. 16. 09:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezek szerint én magas vagyok a 176cm-el?
2014. dec. 16. 09:32
 13/18 anonim ***** válasza:
9%

nem kell semmit csinálnod, azzal jársz, aki tetszik, de ettől még felszínes vagy, ennyi, ahogy a nők többsége is az.

160 cm vagy, átlagnál alacsonyabb nő, mégis átlagos vagy átlagnál kicsit magasabb férfiakkal akarsz csak szóba állni.

ráadásul a nőtársaid nagy része is ilyen felfuvalkodottan válogat. és nagyrészt divatból. a nőknek mindig is magasabbak férfiak tetszettek, de amit ma csináltak, ez már csak divat. 7-8 éve kezdődött ez a magaspasi-mánia a nőknél.

2014. dec. 16. 09:49
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

"Az alacsonyabb, nem kelendő pasik így próbálnak bűntudatot kelteni. Nézd meg, azok, akik 180 alattiak, de kedvesek, jófejek, humorosak, szexik stb…azok nem mondanak ilyesmit, mert tudják, hogy nem a magasság függvénye a párkapcsolat."

blabla. na ekkora butaságot is csak nő írhat. olvasd már el a kérdést, még a kérdező is azt írja, h csak 180 cm-res férfiakkal jön össze 160 cmesen. erre leírod, h nem magasság függvénye, ja :D

de az. nagy részt magasság és kinézet függvénye, ugyanis a nők többsége eleve kizárja az alacsony és nem jóképű férfiakat.

2014. dec. 16. 09:54
 15/18 anonim ***** válasza:
mert 'elveszed' a magas lányok elől a magas fiúkat. amúgy én nem tudom megérteni, miért nem elég neked, hogy nálad magasabb..
2014. dec. 16. 10:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz senki vêleményével :-)
2014. dec. 16. 10:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Te dolgod, hogy mi alapjän välasztasz. Vannak akik mellmëret, punciforma alapjän välasztanak, mit foglalkozol mäsokkal? Ahogy Neked tetszik!
2014. dec. 16. 10:45
 18/18 anonim ***** válasza:

A 159cm-errel szerintem csak nálam magasabb pasikat fogok ki :D S csak nálam magasabb pasijaim voltak.Ami azért néha zavart,de ha szerettem nem foglalkoztam vele :)

Kinek a baja? Nem értem mit foglalkozol vele.. :)

2014. dec. 16. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!