Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek miért baj az, hogy nekem csak a 180 cm körüli pasik tetszenek, miközben én 160 cm vagyok?
Igen, alacsony férfinak lenni fosabb. Minél alacsonyabb egy fiú, annál kevesebb választási lehetősége van, mert a nála magasabb vagy vele egy magas lányok nem szívvesen állnak le vele. De ugyanez a helyzet a magas lányokkal is. Minél magasabb egy lány, annál fosabb neki és kevesebb választási lehetősége van, mert a vele egy magas vagy alacsonyabb fiúk nem szívesen állnak le vele.
Minél alacsonyabb egy fiú, vagy minél magasabb egy lány annál kevesebb választási lehetősége van a másik nemből.
És nincs ezzel semmi baj egyáltalán.
21/F (197 cm)
nem a te gondod az összes alacsony pasi
úgy látszik neked ez a tulajdonság fontosabb, ennyi, ne mások véleményével foglalkozz
23F
Igen, ahogy a szegény lányok ne élősködjenek a pénzes pasikon, mert mi lesz a csórókkal.
Ugye érzed az iróniát?
ne mások véleményével foglalkozz, nem vagy te szeretetszolgálat és nem az a "küldetésed" hogy szegény alacsony pasik párra leljenek benned...
olyannak járj aki neked tetszik
Nem az a baj, hogy a magas pasik tetszenek. Az a baj, hogy egyfajta trófeaként tekintesz rá, hogy milyen magas hapsikat sikerült már begyűjtened, semmi más nem számít neked, csak a magasség, és jól meg is jegyzed a rekordokat. Az a baj, hogyha egy külsőség alapján választasz párt, akkor magaddal cseszel ki, magad elől zárod el a lehetőségeket. De ez valójában a te bajod, te meg egyelőre együtt tudsz élni vele.
Aztán egyszer, ha nincs mázlid, eljutsz oda, hogy végigment rajtad az egész kosárcsapat, és még mindig nem tudod, hogy mégis kivel tudnád leélni az életed. Szurkolok, nehogy késő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!