Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert baj egyeseknek ha en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj egyeseknek ha en igy elem az eletemet? 17L

Figyelt kérdés

17 eves vagyok.

Nem tagadom, mert minek, voltam mar jo par fiuval egyutt.(termeszetesen most szexualis viszonyrol beszelek) Es nem bantam meg egyiket se, en igy erzem jol magam. Es mar annyira unom, elegem van belole hogy a baratnoim mindig beleszolnak a dolgaimba, a szuleim ellenem vannak (megertem, hogy ok nem akarnak rosszat, de en igy erzem jol magam)

Nem tudom miert baj az ha egyszeruen kihasznalom a fiatalsagomat, sok baratom van, igaz fokent fiuk, de akkoris, szeretek igy elni. Ha van ra lehetosegem, hogy egy olyan fiuval legyek aki nekem bejon, elek vele, es nem ertem hogy ezzel mi a baj. Most is van egy az eletemben. Egy Isten, az akit ha meglat az ember, kis hijan osszepisili magat....tudom hogy akar tolem valamit, komolyabbat vagy csak szexet, az mindegy, de en szeretnek elni a lehetoseggel, lefekudni vele, egyutt lenni, es nem tudom megerteni hogy ez miert szurja masok szemet.

Minden ilyen helyzetemnel ez van es kezdem unni

2014. dec. 11. 22:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Én is kb így vagyok vele, és leszarom mit gondolnak, szerencsére legjobb bnőm is ilyen, ő megérti :))

Am meg aki nem használja ki, az nem is él igazán :D

Carpe Diem

2014. dec. 11. 22:03
 2/22 anonim ***** válasza:

Nagyszerűű.

Egy kérdésem van, hogy merre vagytok megtalálhatóak? :D

2014. dec. 11. 22:05
 3/22 anonim ***** válasza:
A barátság extrákkal típussal nincs gond.. na de a Társaság extrákkal, azza igen...
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Mert a férfiaknak sokkal jobban meg kell küzdeni a szexért, a nőknek meg nem.

Te el sem tudod képzelni milyen férfinak lenni. Egy csomó ajánlatot és lehetőséget kapsz, miközben csak egy tök átlagos lány vagy. Garantálom szinte bármelyik fiú ismerősödnek szólnál pár órán belül szexelhetnél vele, ha akarnál. Mindenféle erőfeszítés nélkül.

Egy átlagos srácnak meg elképesztően sokat kell dolgozni a szexért. Jófejnek lennie, "Istennek lennie" (ahogy te mondtad) és a maximumot nyújtani, hogy találjon olyan lányokat, akik megkívánják. Aztán még el is csábítani őket.

Az emberek ezért érzik a különbséget, hogy teljesen más az, hogyha egy fiú vagy egy lány szexelt az életében mondjuk 30 emberrel. A fiúnak meg kellett dolgoznia a 30 körül a legtöbbért, a lánynak mind a 30-nál csak szét kellett nyitni a lábát.

Ezért erény az egy férfinál ha képes sok nővel lenni, mert abból látszik hogy ő képes erőfeszítéseket tenni az életben és sikeres.

Egy nőnek meg sokkal nehezebb zárva tartania a lábait, mint kinyitnia, ezért egy nőnél inkább az az erény ha minél kevesebb partnere volt az életben.

Lehetsz olyan amilyen vagy, csak fogadd el hogy ez azzal jár hogy később például sokkal kevesebb fiúnak fogsz kelleni tartós kapcsolatra.

Minden tettünknek és döntésünknek következménye és kihatása van a későbbi életünkre. Csak ezt fogd fel hogy senki nem tehet meg bármit csak úgy, büntetlenül hogy később ne lenne következménye a döntéseinek.

5/22 anonim ***** válasza:
47%

Sokan irigyek, prűdek, erkölccsőszt jatszanak..de az sincs teljesen rendben ha neked a mindenkivel való érzéketlen dugas jelenti a tartalmas életet.

Semmi baj azzal ha egy lány is kalandozik ilyen téren de van egy olyan szam ami felett már nem nyúlnék hozzá.

6/22 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem baj, nem ismerlek. (Nem is akarlak ismerni) Hidd el, csak annyi a baj hogy egy ordas nagy rib.ancnak néz mindenki, és hiába gondolod te ezt másképp, a többség így látja. Na, ez a qrva nagy helyzet.
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők képviselik az erkölcsi normát, ami tőled a lehető legtávolabb áll...Még jó, hogy a szüleid ellened vannak, de látom célt nem értek vele....vagy mit vársz tőlük? Ha neked ez a fiatalság, akkor itt a baj már nem kicsi...
2014. dec. 11. 22:09
 8/22 anonim ***** válasza:
Legalább lesz pénzed
2014. dec. 11. 22:10
 9/22 anonim ***** válasza:
a 4-es mindent leírt, igaz te még gyerek vagy ahhz hogy ezeket megértsd
2014. dec. 11. 22:10
 10/22 anonim ***** válasza:
Én meg pont lesz..om, bár nem akarnék tőled komolyabb dolgot az is biztos! (Ha velem egy korosztály lennél akkor sem.)
2014. dec. 11. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!