Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak az életét élem?
Arról van szó, hogy kitaláltam magamnak egy lányt akivel fent vagyok facebookon (sajátom is van külö amit rendesen használok, igazi emberekkel, és ismerősökkel), meg még 3 másikkal és folyton becsekkolok mindenhol a nagyvilágban, mintha én lehetnék az egyik, vagy ennek a bandának a részese, és kapcsolatban vannak, és közös képek is vannak, amik persze ugyanúgy nem igaziak, meg írogatok egyikről a másik idővonalára meg ilyenek... annyira szeretnék én is ilyen menő lenni mint ők, hogy annyi helyre eljárnak, külföldre megm indenhova és együtt vannak, és látszólag boldogok, meg minden....
ez olyan mintha még barbiznék és az ő életüket szőném, vagy olyan mintha írónő lennék és egy sztorit kreálnék?
ugye nem vagyok nagyon beteg? inkább írjak én is egy szerelmes történetet? magányos vagyok :(
és mindezt 19 évesen. :(
szerintem ezt hagyd abba, mert amíg ezeket csinálod, addig se a saját életedet éled
inkább csinálj érdekes dolgokat, ismerj meg új embereket :)
ha muszáj vmi ilyesmit is csinálni, akkor írj inkább egy történetet, de ne csinálj úgy mintha más lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!