Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak az életét élem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak az életét élem?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy kitaláltam magamnak egy lányt akivel fent vagyok facebookon (sajátom is van külö amit rendesen használok, igazi emberekkel, és ismerősökkel), meg még 3 másikkal és folyton becsekkolok mindenhol a nagyvilágban, mintha én lehetnék az egyik, vagy ennek a bandának a részese, és kapcsolatban vannak, és közös képek is vannak, amik persze ugyanúgy nem igaziak, meg írogatok egyikről a másik idővonalára meg ilyenek... annyira szeretnék én is ilyen menő lenni mint ők, hogy annyi helyre eljárnak, külföldre megm indenhova és együtt vannak, és látszólag boldogok, meg minden....

ez olyan mintha még barbiznék és az ő életüket szőném, vagy olyan mintha írónő lennék és egy sztorit kreálnék?

ugye nem vagyok nagyon beteg? inkább írjak én is egy szerelmes történetet? magányos vagyok :(

és mindezt 19 évesen. :(

2014. ápr. 22. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy beteg, csak a magány ezt hozza ki belőled.
2014. ápr. 22. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem ezt hagyd abba, mert amíg ezeket csinálod, addig se a saját életedet éled

inkább csinálj érdekes dolgokat, ismerj meg új embereket :)

ha muszáj vmi ilyesmit is csinálni, akkor írj inkább egy történetet, de ne csinálj úgy mintha más lennél

2014. ápr. 22. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Arra van szükséged, hogy eljárj személyesen ismerkedni. Én is ilyen voltam, volt egy saját képzeletvilágom, amiben azt csináltam amit akartam, de a Te helyzeted rosszabb, és csak rosszabb lesz, mert bele fogsz bolondulni az irigységbe. Én mikor megnyíltam és eljártam ismerkedni, kedvem nem volt gép elé ülni. És nagyon jó érzés volt, hogy kerestek engem, menjek velük szórakozni, beszélgetni. 20L
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a helyzet,hogy mentálisan beteg vagy,és nem kicsit.Sajnos szegény anyumnak is voltak ilyen gondjai idősebb korában.Ajánlom,keress fel egy jó pszichológust.
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség. Régen az ilyenekből lettek az írók.
2014. ápr. 22. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok irigy meg féltékeny másokra, és élem a sajátomat is, kissé visszafogottan ugyan, csak mellette néha foglalkozom ezzel a képzelettel is.
2014. ápr. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!