Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk bejon az lany aki (lent)?
...kicsit streber (de nem sir ha 3ast vagy 4est kap max kicsit szomoru 5 percig, de tudja, h ki fogja javitani), vekony es sportos, formas fenek es kis mellek, csinos oltozkodes (cicanadrag, jelenleg kotott pulcsik, csipkes polok, feszes farmer, esetleg szoknya, haspolo trikoval meg ilyenek:D), nem hord magassarkut max unnepsegeken, alacsony: 160cm, vilagoskek szem, hosszu hatkozepig ero V alaku haj, beszedes, szerti az allatokat, poenos, perverz...etc. ha akartok meg sorolhatok
16 eves
Nagyon nem érdekelnek a jegyek, mert az nem biztos, hogy a tudás és a rátermettség fokmérője.
Egyébként a leírás alapján bejön.
Kicsit gyerekesnek tűnsz, hogy itt a jegyekkel dobálódzol :DD
Én 2-3 as vagyok, de simán lehetnék 5-ös csak lesz4rom a sulit :DD, úgy hogy a jegyek nem sokat tükröznek.
De semmi baj, cukinak tűnsz és bejössz, pont az esetem vagy ;)
18f
Ja és a "perverz"-ért + pont ;)
17. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!