Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság, hogyha egy lány tesz valamit akkor ribi, ha egy pasi akkor jól teszi?
Az emberi faj fenntartásának érdekében évezredeken keresztül a következő volt a felállás: a férfiak igyekeztek annyifelé szétszórni a génjeiket, amennyire csak lehetséges - nyilván az erős és életrevaló férfiak tudták ezt megtenni, akik adott esetben leütötték a bunkójukkal a többit. Erre szükség is volt a nagyon magas csecsemőhalandóság miatt.
Ugyanakkor egy nő akkor tudta a leginkább biztosítani az egészséges utódok felnevelését, ha kiegyensúlyozottan ragaszkodott az erős férfihoz, aki megvédte és hozott haza mammutot vacsorára. A nők abszolút a férfiaktól függtek, nem is lett volna reális náluk a promiszkuitás. Ebben a kontextusban értelmet nyer a kulcsos hasonlat is.
Csakhogy eltelt az idő és ma már van fejlett orvostudomány, emancipáció, filozófia, értelmiség, szociális ellátórendszer, meg minden.
De a beidegződések lassabban halnak ki az emberből, mint ahogyan a társadalom fejlődik, ezért olyan zavaró sokak számára, ha egy nő fűvel-fával. Persze vannak akiket az ilyen férfiak is zavarnak, de a fajfenntartáshoz ennek már kevesebb köze van... A modern liberális eszmék szerint ez rendben van. A konzervatívabbak szerint nincs. Szerintem ha valaki emberbarát, jóindulatú és tartja magát a saját elveihez, akkor majdnem mindegy, hogy pontosan milyenek azok az elvek. Csak hát aki boldogtalan, az gyakran megpróbál másokat is lehúzni, hogy ne legyen olyan egyedül. Erre pedig praktikus indok lehet, ha le tud ribizni valakit.
Én inkább azt javaslom, hogy legyetek jóindulattal egymás iránt, úgyis mindenki olyan sorsot alakít magának, amilyet megérdemel. Magaddal legyél kiegyezve, és akkor hozzá tudsz tenni a világhoz.
21# - nagyon jól leírta a dolgokat.Több ilyen gondolkodású embernek kéne lennie.
A ribizést szerintem férfiak találták ki főleg azok aki komplexusba szenvednek mert a mama nem dicsérte őket eleget vagy mert kicsi nekik ezért nem szedtek össze még egy normális nőt se.Jaj a primitív konzervatív szűk látókörű unintelligens pasasokat még meg sem említettem. :D
Vagy mert 15 éves kisfiúk akik unatkoznak és az internet előtt ülnek és ide írogatnak.
23
Azert a nők is jeleskednek a masik leribizeseben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!