Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság, hogyha egy lány tesz valamit akkor ribi, ha egy pasi akkor jól teszi?
..."Majd ha a lányok is olyan könnyen lefeküdnek a fiúkkal, mint amennyire vágyik minden férfi a nőkre, akkor lehet ugyanúgy kezelni a két nemet... Szóval ezért tartjuk az olyan lányokat könnyűvérűeknek, akik olcsón, minden pasinak odaadják magukat."
Ez nekem meglehetősen megkeseredett válasznak tűnik. Kétlem, hogy akár egy lány is mindenkivel elmenne.
A többieknek köszönöm a meglepően normális válaszokat.
#11-es vagyok. Én nem vagyok megkeseredett, csak a nők pénzimádatából van elegem, meg abból, hogy a tisztességes normális fiúkat lenézik, és minden bunkó, szexre hajtó sráccal lefeküdnek. Minden lányt könnyű megfűzni szövegekkel, vagy pénzzel, mert ők erre gerjednek. A férfiak pedig főleg a látványra. ...Hol is tartottam... XD
Szóval a lényeg, hogy van különbség ribi, és nem ribi között :)
A kiemelt részeket értettem megkeseredettnek. Amúgy egy szó sem esett a pénzről azt meg kihagytad, hogy tisztelet a kivételnek.
Tény, hogy vannak pénzéhes és gonosz nők, de nem az összes ilyen.
# 15 De a zárak mi alapján hasonlóak? Mi az alapja a hasonlatnak?
Úgy nem lehet valami jó hasonlat, ha csak az alakjuk hasonlít. (Punci = lyuk, farok = kulcs. Ez így nagyon béna.)
16: szóval még nem hallottál róla?
Van egy zár és egy kulcs. Az a kulcs minden zárat kinyit. Az egy jó kulcs, ugye? Ezzel szemben van egy zár(másik), amit minden kulcs ki tud nyitni. Az egy nagyon rossz zár, nemde?
Érted már? :)
# 17 Hahó, ismerem a mondást. De mi az alapja a hasonlatnak?
Mi alapján mondod a farokra, hogy kulcs, és a pinára, hogy zár?
És férfihoz, nőhöz mi alapján hasonlítod a zárat és a kulcsot?
Mi a hasonlóság a férfiakban és a kulcsokban?
Mi a hasonlóság a nőkben és a zárakban?
Kellene valami alap a hasonlathoz, hogy következtetéseket tudjunk levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!