Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még barátság vagy már szerelem? Többi lent!
Van egy fiú egy évvel idősebb nálam.Minden nap sokat beszélünk facen és egy suliba is járunk.Amikor találkozunk megöleljük egymást,úgy érzem mimdent eltudok mondani neki,nem kell elötte megjátszanom magam.Ami a külsejét jelenti inkább nagyon "cuki" mint jó pasi,jól megértjük egymást.Minden nap megbeszéljük hogy szeretjük egymást,de én eddig úgy gondolyam hogy csak barátilag egészen egy héttel ezelöttig...Van egy haverja akivel jóba lettem és kicsit tetszik is és ez neki elég feltűnően rosszul esett,bár mondtam neki hogy eggyáltalán nem tetszik a haverja.(ez persze nem igaz)Akkor két napig megsértődött,nem beszélt velem.Van egy közös lány barátunk aktől megkérdeztem hogy mi a baja.Ekkor ő elmondta hogy tetszek neki és el akar felejteni...Utánna ráírtam mert ki akartam békülni vele,mert hiányzott hogy nem ölelt meg,és hogy nem beszélgettünk.Végül kibékültünk de ugyan úgy mondjuk egymásnak hogy szeretjük egymást.Ja és azértakart elfelejteni,mert szerinte nálam zemmi esélye nem lenne.Ez valahol igaz is de nagyon hiányzik..Nem tudom mit érzek!
Előre is köszönöm aki válaszol,bocsi ha kicsit hosszú.
Ez fantasztikus...
Mond meg neki, bocsi félreértettél eddig mindent, szeretlek mint egy barátot, jó fej vagy de nem tudok rád tekinteni úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!