Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit tegyek?
Sziasztok.
Nem tudom már tovább magamban tartani a dolgokat és nem nagyon tudtam bárkihez is fordulni ezzel a gondommal.
Szóval, beleszerettem egy srácba, aki ezt nem tudja, nem is fogja. Korábban visszautasított, aztán, mivel rá voltam kényszerítve, hogy vele legyek (egy nagyon összeszokott baráti társasághoz tartoztunk/tartozunk) szépen lassan elhitettem vele és mindenkivel, hogy csak barátként nézek rá. Aztán egy idő után elég jó viszonyban lettünk. Megbízott bennem, én is benne. Viseltem a tudatot, hogy semmit nem akar és van neki egy lány aki nagyon tetszik (ez a lány eléggé erkölcstelen életmódot folytat, hagy ne kelljen részleteznem) természetesen a jó külseje és az elérhetetlensége miatt, nem akar tőle semmit, barátja is van. Nagyon sok lány bukik erre a srácra, de többségükre tesz magasról. Engem sem tudna a közelében sokáig viselni ha tudná, hogy érzek iránta, legalább is szerintem, mert régen nem volt túlzottan feldobva tőlem. Ismerem már valamennyire, jót is rosszat is tudok róla. De a legutóbbi hétben eltávolodtunk.. jó párszor előfordul, hogy nem mondja el, ha valami baja van, vagy akármi, tőlem viszont elvárja, hogy számoljak be mindenről. És romlik.. bukásra áll, ráállt a bagóra, félek a fűhöz is hozzányúlna, soha nincs otthon, és állandóan csak a bulik.. családi problémák is vannak náluk bőven a súlyosabbik fajtából és a szerelmi csalódás is betett neki, gondolom. Segíteni akarok neki, de se rám, se másra nem hallgat. Mit tehetnék?
16/L
Próbálj meg kiszeretni belőle, egy ennyire értelmes lány normális srácot érdemelne, nem egy nemtörődöm idiótát.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!