Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez már igénytelenség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez már igénytelenség?

Figyelt kérdés

Ha minden nap zuhanyzok, tiszta ruhában járok (az már más kérdés, hogy nincs sok választási lehetőségem, hogy mikor mit veszek fel) minden másnap mosom a hajam illetve az olyan alap dolgokat is naponta elvégzem mint a fogmosás, fültisztítás stb.

Ennek ellenére bárhova megyek bámulnak az emberek, engem meg már a sírógörcs kerülget ha ki kell lépnem a házból. Úgy érzem, hogy csak akkor lehetek igényes és ápolt ha mindig sminekelek, vasalom a hajam és annyi ruhám van amennyi a szekrényemben el se férne, annyi pénzért amennyit ha kifizetnék pár ruháért egy évig kenyeren és vizen kéne élnem

2014. dec. 15. 19:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet privátban:)
2014. dec. 15. 20:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem igénytelenség ez.

(Mondjuk kicsit fura, hogy nagyon gyorsan zsírosodik a hajad. Nem tudom, hogy esetleg valami új sampon használata javíthatna-e a helyzeten.)

2014. dec. 15. 20:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok, küldhetsz képet privátban, senkit nem szoktam kiröhögni. Őszinte véleményt mondok a külsődről.
2014. dec. 15. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!