Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez már igénytelenség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez már igénytelenség?

Figyelt kérdés

Ha minden nap zuhanyzok, tiszta ruhában járok (az már más kérdés, hogy nincs sok választási lehetőségem, hogy mikor mit veszek fel) minden másnap mosom a hajam illetve az olyan alap dolgokat is naponta elvégzem mint a fogmosás, fültisztítás stb.

Ennek ellenére bárhova megyek bámulnak az emberek, engem meg már a sírógörcs kerülget ha ki kell lépnem a házból. Úgy érzem, hogy csak akkor lehetek igényes és ápolt ha mindig sminekelek, vasalom a hajam és annyi ruhám van amennyi a szekrényemben el se férne, annyi pénzért amennyit ha kifizetnék pár ruháért egy évig kenyeren és vizen kéne élnem

2014. dec. 15. 19:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Arra még nem gondoltál, hogy lehet, hogy azért bámulnak mert így természetesen is szép vagy?
2014. dec. 15. 19:18
 2/23 anonim ***** válasza:
Dehogy igénytelenség
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ebben meg mégis mi az igénytelenség? :O

L

4/23 anonim válasza:
100%

Nem az.

Szerintem másért néznek. Mert természetes vagy.

2014. dec. 15. 19:20
 5/23 RRR ***** válasza:

félreértelmezed a helyzeted!!!

nem azért néznek,mert gond van veled!!!!

2014. dec. 15. 19:20
 6/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igénytelenség. Lehet azért néznek, mert szép vagy. Erre még nem gondoltál?
2014. dec. 15. 19:21
 7/23 A kérdező kommentje:
De biztos vagyok benne, hogy azért néznek mert gond van vele. Hagyjuk már, tuti azért röhögnek meg bámulnak mert olyan szép vagyok :D
2014. dec. 15. 19:22
 8/23 anonim ***** válasza:
Ez nem igénytelenség, sőt túlzásba is viszed. Felesleges mindennap hajat mosni.
2014. dec. 15. 19:24
 9/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs veled gond, de ha gondolod küldj egy képet privátban és megmondom. Nem kell ha nem akarsz. De szerintem ez nem igénytelenség és nem is azért néznek téged amiért te gondolod.
2014. dec. 15. 19:24
 10/23 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen ruhákban járkálsz? Mert, ha egy tiszta bohócruhában vagy macijelmezben akkor nem kell csodálkozni.
2014. dec. 15. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!