Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnek, de még írni sem tudnak. Titeket nem idegesít?
Engem marhára.
És itt most nem a helyes írási hibákra gondolok, vagy a véletlen mellé nyúlásokról a billentyűzeten. Hanem az igénytelenül össze rakott szövegre.
Unatkozom, olvasgatnék. Az sem baj, ha hosszú a szöveg. De amikor olyanra kattintok, ahol minden egyben van és úgy kell bogarászni azt már el sem olvasom. Ha nagy ritkán még is, akkor is megtévesztő lehet a tartalma. És mások válaszából is úgy látom, hogy tényleg az.
Aztán meg siránkozik a kérdező, hogy miért nem kap normális választ, vagy miért nem a fő kérdésekre kap választ.
Az ilyen embereknek milyen lehet a szexuális kúltúrájuk, ha még leírni sem tudják a gondjukat?
sok élvezet a te írásod olvasásában sincs.
egyébként nem zavar, ha szexelnek az értelmetlen emberek is. miért zavarna? az én boltomat nem rontják.
Nyelvtan náci :D Ez jó.
Nem tartom magam annak, nem is vagyok kielégületlen. Csak unatkoztam és ma pl. ez a sokadik, így fel tett kérdés amibe bele botlok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Oké, hogy ők még tinik,(itt legalább vannak mondatvégi írásjelek) de akkor is. Mellesleg felnőtteknél is gyakran látom, hogy így írnak.
Privát levelezéseknél is azt vettem észre, hogy aki így, egyben írja le a mondandóját, többnyire nem valami értelmes. Nem általánosítani akarok, ott van a "többnyire" szó.
Kérdező azért annyira neked sem megy az írás:D
"helyes írási" helyett helyesírási például.
Az lehet, neked meg az értelmező olvasás okoz nehézségeket.
"És itt most nem a helyesírási hibákra gondolok, vagy a véletlen mellé nyúlásokról a billentyűzeten."
Mellesleg, a helyes írás ellenőrző szerint így is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!