Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok! Nem hiszem el, mit csinaljak?
Leültedet a szüleidet és a barátodat és elmondod mindenkinek egyszerre.
Ez a legjobb amit tehetsz. A többi megoldás a lehető legrosszabb. Ha még nem vagy 18 éves, akkor a szüleiddel közösen kell kigondolnotok, hogy hogyan tovább. Jó lenne, ha a barátod szülei is beszállnának. Rettentő kellemetlen lesz, de hidd el, ez a legjobb amit tehetsz.
Ha abortuszra mész, egy életen át gyötörni fog és nincs az a pszichológus aki kigyógyít. Ha örökbe adod, egész életedben azon jár majd az eszed, hogy mi lehet vele, hogy él, jól van-e stb... ez szintén "gyógyíthatatlan". Nekem ez a véleményem és érintettek is ezt mondják. Nekem a családomban mindkét esetből van, közvetlen közelből éltem át igaz, csak megfigyelőként...
Ülj le a szüleiddel, barátoddal és az ő szüleivel és beszéljétek meg, mond el, és közösen kell megoldást találnotok.
Ha nem vagy 18 éves, a baba jogos gyámja édesanyád lesz, vagy ha ő nem vállalja, akkor talán a barátod édesanyja, ha ő sem, akkor állami gondozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!