Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok! Nem hiszem el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok! Nem hiszem el, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Sírok egész nap, remegek, nem tudom felfogni. Mindig vigyáztunk, ellenőriztük a gumit, és mégis. Szüleim tudják, hogy élek nemi életet, lassan már felnőtt vagyok, ő az első szerelmem, de ezt nem merem elmondani. Nem tarthaton meg, én sosem akartam gyereket,legalábbis nem most, de az abortusz rettenetes. Inkább azon gondolkodom, hogy megölöm magam. Nem történhet ilyen :'(
2014. dec. 14. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Leültedet a szüleidet és a barátodat és elmondod mindenkinek egyszerre.

Ez a legjobb amit tehetsz. A többi megoldás a lehető legrosszabb. Ha még nem vagy 18 éves, akkor a szüleiddel közösen kell kigondolnotok, hogy hogyan tovább. Jó lenne, ha a barátod szülei is beszállnának. Rettentő kellemetlen lesz, de hidd el, ez a legjobb amit tehetsz.

Ha abortuszra mész, egy életen át gyötörni fog és nincs az a pszichológus aki kigyógyít. Ha örökbe adod, egész életedben azon jár majd az eszed, hogy mi lehet vele, hogy él, jól van-e stb... ez szintén "gyógyíthatatlan". Nekem ez a véleményem és érintettek is ezt mondják. Nekem a családomban mindkét esetből van, közvetlen közelből éltem át igaz, csak megfigyelőként...

Ülj le a szüleiddel, barátoddal és az ő szüleivel és beszéljétek meg, mond el, és közösen kell megoldást találnotok.

Ha nem vagy 18 éves, a baba jogos gyámja édesanyád lesz, vagy ha ő nem vállalja, akkor talán a barátod édesanyja, ha ő sem, akkor állami gondozás.

2014. dec. 14. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom 17 vagy. Ezt megszívtad, ha nincs kinek örökbe adni és se a te, se a barátod családja nem tud eltartani még egy embert, akkor az abortusz maradt csak. Rettenetes, de ez van, a másik opció, hogy lehetetlen körülmények között nevelitek fel és előbb-utóbb elveszi tőletek a gyámügy, aztán meg még nyomorultabb körülmények közé kerül.
2014. dec. 14. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudom mondani, amit az előttem szólók leírtak. Hány hetes terhes vagy egyébként? A barátod tud róla?
2014. dec. 14. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!