Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha terhes vagyok?
17 éves leszek és attól félek terhes vagyok..
Minden jel erre utal?
Hányingerem van, sokat eszek, szédülök, görcsölök.
Szerintetek mit csináljak ha terhes vagyok?
Szia.
Először is elmész és veszel egy tesztet, addig semmit ne tegyél.
Teszt, nőgyógyász? Nekem is szoktak ilyen tüneteim lenni néha, egyszerre is, pedig még szűz vagyok...
Ráadásul ha félsz tőle, a tested maga is tud ilyen tüneteket produkálni.
kapj elő egy
szikerszt.
amugy ha ilyen buta vagy
meg is érdemled
Válassz fiú és lány nevet, amelyik tetszik.
És ha kiderül a neme, annak megfelelő nevet adhatod neki ^^
De csak ha biztos vagy benne. Ha nem, akkor tesztet végezz el, aztán jöhet a többi.
Ha eltelt már két hét azóta, hogy beléd élveztek, akkor vegyél egy terhességi tesztet. Ha negatív, és még a lehetséges teherbeeséstől számítva nem telt el két hétnél sokkal több, akkor egy pár nap múlva ezt meg is ismételheted. Ha ez is negatív, de a tüneteid maradnak, akkor elmész orvoshoz egy általános kivizsgálásra.
Ha pozitív a teszt, akkor először is el kell menned egy nőgyógyászhoz, aki megvizsgál, megállapítja, hogy mennyi idős a magzat és tájékoztat a lehetőségeidről attól függően, hogy meg akarod-e szülni vagy nem. Ezeken elgondolkozol attól függően, hogy mennyi időd van még esetleges abortuszra. Közben elmondod a dolgot a gyerek apjának. Valamint a saját szüleidnek. Nehéz lesz, korábban kellett volna okosnak lenni, és védekezni megfelelő módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!