Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti szégyellnétek-e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szégyellnétek-e, ha a párotok jegyezne el titeket?

Figyelt kérdés
Szégyen egy férfi számára, ha megkérik a kezét (akár gyűrűvel)?

2014. dec. 13. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
tehát férjül vetted :D
2014. dec. 13. 14:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Még nem, de tervezem :)

Mikor megkértem, mindenkinek büszkén mutogatta a gyűrűjét. Az ismerősei viszont olyanokat mondtak, hogy ez szégyen, nem való, stb.. volt, aki el sem volt hajlandó hinni, hogy én márpedig megkértem őt, míg rá nem bólintottam, hogy így igaz. Persze jöttek a fej ingatások, szájhúzogatások, elképedések, kuncogások, beszólogatások - neki. Sosem panaszkodott, de mi van, ha végső soron inkább "szégyenbe hoztam" (kissé túlozva) ezzel? Máig bele sem gondoltam, mert olyan boldog, és büszke volt annak ellenére, hogy zavarba hoztam.. pedig nem most volt már, nem tudom firtassam-e a dolgot.

2014. dec. 13. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Elutasítanám. És a békülős szerelmeskedés után megkérném az ujját! :D
2014. dec. 13. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!