Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanád? Nyomorba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád? Nyomorban szerelemben élni, vagy gazdagon magányosan?

Figyelt kérdés
Ha válaszhatnál, hogy vagy beteljesült szerelem / boldog párkapcsolat egész életben de állandó éhezés, nyomor és szegénység, vagy semmi szex, szerelem, párkapcsolat, de fényűzés, gazdagság, luxus egész életben, melyiket választanád?
2010. febr. 1. 17:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem olvastam vegig a valaszokat.

Ezen mar en is sokat gondolkoztam, es elmondom a tortenetemet. Legutobbi kapcsolatom ket evig tartott, egy fiuval akinek nagyon jo volt a lelke, a szive, es nagyon szeretett, tudom. Nagyon szegenyek voltak, szanaszet szort csaladbol szarmazott, de engem nem zavart, nem az alapjan iteltem meg, hogy milyen az anyja, meg az apja. Imadtam, szerettem, ossze is koltoztunk. Hamarosan rajottem, hogy benne nincs semmi ambicio, hogy jobb eletet teremtsen a jovobeli csaladjanak, az esetleges kozos gyerekeinknek, mint amilyen neki volt. Nalunk ott kezdodtek a felreertesek, hogy en torekvo vagyok es tudom mit akarok: hazat, kertet, nyaralast legalabb evente egyszer, es nem akarom megvonni magamtol pl a fodraszt, kozmetikust, es a ruhakat, a kikapcsolodast. Ehhez hajlando vagyok kemenyen dolgozni. Sose tudtam elkepzelni, hogy egy pasival azert jovok ossze, mert penze van, es eltart. Viszont a paromtol elvartam volna, hogy mindent megtegyen annak erdekeben, hogy jo eletunk legyen! Lusta volt, en dolgoztam o fekudt, kozben meg vagta a fejemhez, hogy "mert neked csak a penz szamit, akkor keress magadnak gazdag pasit". Ez fajt. Szakitottam. Most egyedul vagyok, nem akarok levadaszni valami penzes pasit, csak egy olyant, aki lehet szegeny, de torekvo, es tamogato, motivalo, hasonlo celokkal, mint amilyenek nekem vannak.

Ha valaki szerencses, es olyannal talalkozik, aki gazdag is, jo is es a szerelem is megvan, akkor annak csak gratulalni tudok. :)

De a penzhiany kepes akkora problemakat eloidezni egy jol mukodo kapcsolatban is, ami megoli a szerelmet. De ha penz van szerelem meg nincs, az is hasonloan szar ugy szerintem. en legalabbis nem tudok szerelem nelkul egyutt lenni valakivel.

25/L

2010. jún. 26. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!