Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád? Nyomorban szerelemben élni, vagy gazdagon magányosan?
Figyelt kérdés
Ha válaszhatnál, hogy vagy beteljesült szerelem / boldog párkapcsolat egész életben de állandó éhezés, nyomor és szegénység, vagy semmi szex, szerelem, párkapcsolat, de fényűzés, gazdagság, luxus egész életben, melyiket választanád?2010. febr. 1. 17:32
11/21 anonim válasza:
A pénz nem tud szeretni. Inkább élek nyomorban boldogan, mint gazdagon magányosan!
12/21 anonim válasza:
A szerelmet mindenek előtt.
Akinek meg jók azok a nők, akik a pénzre jönnek, csaj sajnálni tudom őket...
13/21 anonim válasza:
Aki volt már nagyon szerelmes, sokkal-sokkal inkább az előbbit választaná.
14/21 anonim válasza:
Pénz,a pénz nem hagy el ha ügyesen bánsz vele,de a szerelem kiszámíthatatlan
15/21 anonim válasza:
eszem szerint gazdagság,szívem szerint meg a szerelem.
17/21 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 02-01 18:08
Ott az igaz
18/21 anonim válasza:
hát inkább a nyomort választanám, mert ott van velem a kedves, aki szeret, és én is őt! lesz*rom h szegények vagyunk:D ha kell, együtt kukázunk:D ha nagyon nem megy, fogok szeretőnek egy gazdag pasit:D elmegyek vmi bnőmhöz, kirittyentem magam, lefürdök előtte..xd
19/21 anonim válasza:
gazdag magányos..eleve magányos farkas tipus vagyok, szóval ez nekem nem jelent problémát...viszont éhezni nem akarok..és igenis boldogít a pénz (aki nem hiszi adjon 1$-t egy etióp kisgyereknek...-.-")
20/21 anonim válasza:
persze hogy a szerelmet KELLENE mondanom. de több kapcsolatom azért ért véget mert nemvolt elég pénz. én dolgoztam a csaj tanult. eltartottam. amikor szükösebb volt akkor hazaköltöztek. és utána kevesebbet találkoztunk(azértis mert mégtöbbet melóztam h legyen minden és visszajöhessen) de eltávolodtunk 1mástol. hiába szerettem. ugyhogy a pénzt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!