Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek az tetszik ha egy lánynak nem érnek. össze a lábai annyira vékony vagy inkább legyen picit ducibb? (kép lent)
Figyelt kérdés
Csak mert én utálom hogy összeér combom és annyira leszeretnék fogyni de érdekelne mások véleménye is :)
2014. dec. 10. 18:43
11/18 anonim válasza:
Tetszik, de az se baj ha összeér ha amúgy karcsú.
12/18 anonim válasza:
nekem az tetszik ha összeérnek, persze azért ne legyen extrémen hájas lába,de jó ha van mit fogni
13/18 anonim válasza:
Ez már nálam "éhező afrikai" kategória...
én nem szeretem ha egy lány lábai pálcika vékonyak, ennek eredménye ként általában semmi feneke sincs és nálam inkább a fenék s a lábak dominálnak (mell az mind1 :D).
Úgy hogy inkább legyen mit fogni egy lányon, persze nem kövér kategóriára gondolok pl. Jada Stevens nagyon bejön :D 18f
15/18 anonim válasza:
Ha tetszik a nő, tök mindegy, hogy kicsit összeér, vagy sem.
16/18 anonim válasza:
Nem feltétlen emiatt fog megtetszeni egy nő, és nem is feltétlen emiatt tartanék ellenszenvesnek egy nőt. Szóval ez a "tényező" valahol igencsak legalul van a listán. Lényegtelen női tulajdonság.
18/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik egy lánynál az úgynevezett "thigh gap" :) Szóval:igen tetszik és mondhatjuk úgy is, hogy az egyik szempont :)
Sok sikert egyébként (csak sajnos ha jól tudom genetikailag is olyannak kell lenni->itt megjegyezném hogy ha össze is ér valakinek a lába ugyan úgy lehet szép és vékony nem csak kövér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!