Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik, ha egy lány vékony, vagy, csak akkor jó, ha van mit rajta fogni?
Figyelt kérdés
Én 17l vagyok és nem nagyon van mit rajtam fogni. A hasam az lapos, de nem beesett. Melleim se túl nagyok, de a formályukkal nincs probléma: 75B. Combom is van és a fenekem se lapos. 50kg vagyok. Nektek tetszik az ilyen, vagy hízzak még? Ha igen akkor mennyit?2014. dec. 8. 21:53
1/14 anonim válasza:
Kinek mi. Az én barátnőm 60-65 között mozog, de ő olyan cuki mindig panaszkodik hogy fogyni akar, de nekem tetszik mert lehet ám fogdosni rendesen. :D
2/14 anonim válasza:
Legyen mit fogni. Ideális az ha ráteszem a kezem akkor kicsit besüpped, de nem nagyon. Szeetem ha egy csaj... puha. Esetleg mellben lehet eményebb kicsit, bár inkábbfélkemény csak.
3/14 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő, valakinek így jössz be, valakinek meg ha husisabb lennél, ezért nem érdemes megváltoznod.
4/14 anonim válasza:
Küldj egy képet privátban! Akkor tudok mondani véleményt, így nehéz....
5/14 anonim válasza:
Ha annyira vékony vagy, hogy lapos a feneked, akkor inkább hizz. 171-hez nagyon kevés az 50kg.
6/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem 170 hanem 17L :) Köszi a válaszokat
2014. dec. 8. 21:57
8/14 anonim válasza:
Azon az alapon szeretnél változtatni, hogy mások mit mondanak/gondolnak? A saját elképzeléseid a lényegesek csakis, de a kérdéseidből ítélve az önismeret még korántsem kielégítő (hízzak még?/mennyit?)> ezekre alapozom a véleményem.
9/14 anonim válasza:
Nekem bejön a vékony alak nagyon, nem erőltetném a hízást, ha csak te magad nem akarsz még pár kilót. 21/F
10/14 savanyújóska válasza:
Részemről szerintem imádnálak, igaz én sem vagyok az a tipikus mackós alkat... (De pipaszár se, azért.):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!