Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek az tetszik ha egy lánynak nem érnek. össze a lábai annyira vékony vagy inkább legyen picit ducibb? (kép lent)
Figyelt kérdés
Csak mert én utálom hogy összeér combom és annyira leszeretnék fogyni de érdekelne mások véleménye is :)
2014. dec. 10. 18:43
2/18 anonim válasza:
Kamu kép : ))) de ha mégis igaz akkor te tökéletes vagy :*
3/18 anonim válasza:
Ez a kép már-már túl sovány nekem.
23/F
6/18 anonim válasza:
Szeretem ha nem ér össze a lába, nekem se ér össze :) 20F Bp
7/18 anonim válasza:
Én imádom a vékony lábú nőket, meg persze a vékony nőket is, ők a gyengéim. A kis foghagymagerezd fenekükkel és a formás feszes mellükkel...
Áh már szinte csak a gondolattól is végem van...
23F
8/18 anonim válasza:
Az hogy összeér-e a combod nem csak vékonyságon, hanem alkaton is múlik! Például nekem nem ér össze, de nem igazán mondanám vékonynak a combom, és utálom! Valójában sokkal jobban örülnék olyan lábaknak, mint a tiéd!
9/18 anonim válasza:
Egy nőn legyen mit fogni, ne olyan teste legyen, mint egy kislánynak, ami a képen van, az undorító.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat.:))
2.!!!!ez nem én vagyok!!!
2014. dec. 10. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!