Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár pozitív gondolattal megbarátkoztatnátok a túl vékonyságommal?
Rettentően zavar,hogy az átlagnál vékonyabb vagyok.Nem anorexiás kategória,de azért látszik,hogy vékonyka vagyok.Egyrészt azért zavar,mert szerintem is szebb lenne ha normál vastagságú lenne,még ha egy kicsit több lenne a normálnál az is jobb lenne és szebb.Másrészt rengeteg fiútól hallom,hogy nekik a "van mit fogni" típus jön be.Jó, ha nem is az,akkor mindenképpen egy normál méret,de olyat nem igazán hallottam még,hogy a kifejezetten az átlagnál vékonyabb jönnének be neki.
Próbáltam felszedni pár kilót és sikerült is,de az inkább a felsőtestemre ment és még inkább kiemelte a vékony lábaim.
Légyszi,mondjatok pár bíztató szót!:(
Én ugyanilyen típus voltam, magas, vékony csontú, de jó alakú 86-60-86-os mell-derék-csípőmérettel. Mivel az arcom is rendben volt (nagy zöld szemek, szép száj, stb.), elmentem manökennek:)
Azóta szültem két gyereket és lassan a 40 felé ballagok, de még mindig jól nézek ki, és nem híztam el, csak most már 94-68-92-es méreteim vannak. Hidd el, sokszor előny, ha valaki vékony:)
A férjem már előre rosszul van attól, hogy a lányom hamarosan hozza majd haza az udvarlókat és velem is találkozni fognak:) Féltékeny:)
Jobb a tested aerob anyagcseréje. Ez azt jelenti, hogy a zsírt jobban égeti el, nincs ideje felhalmodózni a szervezetedben. Nem a glikogént égeti el a tested, hanem a zsírt. Ergo genetika. Akármennyit ehetsz, nem hízol.
Szép, formásak a vékony lányok.
Egészségügyileg is kedvezőbb, a kritikus népbetegségek elkerülésének tekintetében, mint cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegség, stroke, satöbbi.
Szexnél nem szakadok meg, mint a véres hurka, ha emelgetni kell. :) Na kérem.
Nekem is ez a problémám volt sokáig.
Most felszedtem a kívánt súlyomra amit eddig nem értem el soha.
Örülj,hogy annyit ehetsz amennyit akarsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!