Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka fiúk, nektek az pozitív vagy negatív ha a barátnőtök játszik?
Figyelt kérdés
Barátom örül hogy játszhat velem, de nem érzem magam valami lányosnak :D Titeket ez zavarna vagy örülnétek? Csak kíváncsiság :D2014. okt. 4. 23:25
2/11 Buford Tannen válasza:
Nem sok kocka fút ismerek akinek lenne bnője
3/11 anonim válasza:
Ne gondolkozz már sokat szúrj csak hátba másokat.
4/11 anonim válasza:
Én baromira örülnék, ha legalább egy valami közös lenne bennünk, például a játék.
5/11 anonim válasza:
Én is játszok videójátékokkal, persze csak ritkábban. Barátomnak nincs róla rossz véleménye, néha együtt is játszunk vagy egymás ellen.
6/11 A kérdező kommentje:
Én sok kocka fiút ismerek akinek van barátnője :D Jó, nem a no-life gamerek, de azért elég sokat játszanak.
2014. okt. 4. 23:30
7/11 anonim válasza:
Ha sokat diablozik akkor orulnek neki. :)
Bevennem a d3 klanba, ahol en is vagyok es akkor grifteznenk sokat :)
8/11 anonim válasza:
Abszolút semleges. Bár így lenne a túloldalon is!
9/11 anonim válasza:
Ha lenne egy bnőm aki velem szakaszozna wotban, karácsonyra Jagdtiger88-at is vennék neki akár :D
10/11 anonim válasza:
én olyan semi-kocka vagyok, és azt kell hogy mondjam, hogy az összes kocka barátomnak elég stabil párkapcsolataik vannak.. tbh, elég kevésnek vannak csak átmeneti szingli időszakaik.. Én is már 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel... És igen, szeretik, ha játszik velük a barátnőjük. Én is szeretném, csak az én barátnőm annyira nincs oda a gépezésért.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!