Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gonoszak a nők?
Elmondom a történetet, van egy osztályunk, és van egy lány barátom és kicsit többet érzek iránta mint barátság, ez úgy derült, ki hogy voltak sejtések és a barátnői addig addig baszogattak vele, meg mást se kérdeztek tőlem, csak hogy tényleg szeretem-e szerelmes vagyok-e, hogy egy idő után elmondtam, hogy igen... Na azóta, folyamatosan szívatnak próbálnak bántani, és a legnagyobb főkolompos ebben a lány barátom, szívat ő is és próbálnak érzelmileg bántani.
Természetesen gondoltam nem lesz semmi, azért se mondtam el neki nem is hívtam randira nem is akartam, hogy kiderüljön. Elvégre a szerelmet nem lehet irányítani szerintem, nem tehetek róla, hogy belezúgtam.
Viszonylag csendes, átlagos srác vagyok, nem az a vagány osztály menő típus aki a lányoknak tetszene, meg bejönne.
Ez 11-ik osztály, átlagba 17-18 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!