Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti gyakorin találkoztatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti gyakorin találkoztatok már olyan ellenkező neművel, aki külsőre és helyes/csinos, belsőre is teljesen rendben van és még tanult, ambiciózus is, nem unalmas?

Figyelt kérdés

ÉN MARHÁRA NEM :D kezdem feladni.

bár nem is itt kéne ismerkedni, de azért kíváncsi vagyok :D

2014. dec. 9. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Így, hogy az összes tulajdonság meg van egy emberben, nem.
2014. dec. 9. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Én találkoztam már több hasonlóval is, bár az már egy más dolog, hogy én viszont nem vagyok ilyen, így én nem kellettem nekik. :D
 13/17 anonim ***** válasza:
Sőt olyannal is találkoztam akit el nem tudom mondani mennyire csodálatosnak tartok és nagyon kedvelem őt.
 14/17 anonim ***** válasza:
hát veled sem lenne pipa egyik elvárás sem az fix :) gondolom ezért,olyanba botlasz mint magad.
2014. dec. 9. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:
nem is egyel :) az egyik közülük a barátnőm :P
2014. dec. 9. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem haragszol, írnék ide egy viccet, ami témába vág:

Két barátnő beszélget:

-Hallom, férjhez mentél a nyáron. Igaz ez?

-Igen, igaz a hír.

-És milyen?

-Olyan, amilyet mindigis elképzeltem magamnak: magas, izmos, jóképű. Sikeres az üzleti életben,van egy budai villája és egy mercedese. Családcentrikus, engem is a tenyerén hord. Intelligens és művelt, emellett pedig igazi ezermester...

-Úristen! Hát ez csodálatos! Annyira irigyellek!

-Ja. Csak ne utálnám annyira.

Bocs, remélem tetszett. :) Talán érted: ne keresd a tökéletest, mert olyan nincs. Szerintem épp a hibáitól lesz valaki érdekes.

2014. dec. 9. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen :)
2014. dec. 9. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!