Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki szívesen segítene egy srácnak abban hogy csinos travi legyen?
Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokra vagyok kiváncsi, köszönöm.2014. dec. 6. 22:15
3/8 anonim válasza:
De ne... áhh inkább nem kötök bele.
4/8 A kérdező kommentje:
#3 ha mar erre vetted a faradsagot, akkor kerlek ne kimelj! ;)
2014. dec. 6. 22:32
7/8 anonim válasza:
én mondjuk pasi vagyok,de segitek,mivel gondolom arra hajtasz,hgy felszedjenek.
nos ne legyél szőrös,olyan csupasz legyél mint egy kisbaba.
ne vidd tulzásba a sminket,az nem nőies(a sok travi mind 1kiló sminket tesz magára,de mikor látsz ilyet az utcán?)
vékony alig sportos,de feszes test kéne.
és nézz női mozgást,mert a travik hajlamosak trappolni,amit nam szoktak a nők(akad trappolos csaj de nem jellemző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!