Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha már lemondtam a szerelemről?
Egyszerűen nincs kedvem versenyezni a többi nővel, de ugyanakkor nem is várok el semmit a dologtól. Feladtam, már teljesen közömbös lettem a témától. Nem ért különös csalódás, csak kicsit kezdek tisztán látni. Számomra a szerelem egy szükségtelen rossz dolog, ahol csak szívni lehet és a boldogság illúziójába lehet kergetni magunkat.
Elnézést kérek azoktól, akik nem így gondolják, nyilván nálam nincsenek rendben a dolgok, de talán már nem is bánom.
Üdv: egy kiégett húsz éves csaj
Ez, hogy kiégett ide nem jó jelző, te inkább lusta vagy ilyen téren. Senki sem szeret küzdeni, de ha valaki akar valamit tesz is érte. Te inkább úgy vagy vele, hogy nem érdekel az egész mert nem jön házhoz az ideálom.
Ez a versenyzős rész meg azért fura, mert nagyon jól tudom, hogy ilyen esetben a nők a 10/10-es fiukra gondolnak akiknek nyilván nem az átlagos csajok kellenek hanem azok akik valamivel többet nyújtanak.
Azt nem is kell keresni, az csak úgy jön.
Valamint nem hinném, hogy te kiégett lennél, inkább megkeseredett picit. Kiégett az aki már képtelen élvezni a szexet mert annyira sokszor volt része jelentéktelen, alkalmi kalandokban.
ma 12:43
Az ember társas lény, ha nem találja meg a párját akkor annak egy oka van: az elégedetlenség... Az ember társat akar és király lenni... de néha le kell adni ebből hogy boldogok lehessünk azért, mert valószínüleg ha elérnénk a királyságot akkor nem tudnánk mit kezdeni vele... és ez mellett elrepült az életünk... Ha neked nem kell ez vagy az vagy amaz a fiu/lány akkor te gondolsz magadról tul sokat hogy neked ennél jobb kell... és akkor meg nem az élet, meg a szerelem hibája hanem csupán a te gyökérséged...
20 évesen kiégett...na persze.
Pistinek igaza van. Lusta vagy. És éretlen a kapcsolatokhoz. És tapasztalatlan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!