Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha már lemondtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha már lemondtam a szerelemről?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs kedvem versenyezni a többi nővel, de ugyanakkor nem is várok el semmit a dologtól. Feladtam, már teljesen közömbös lettem a témától. Nem ért különös csalódás, csak kicsit kezdek tisztán látni. Számomra a szerelem egy szükségtelen rossz dolog, ahol csak szívni lehet és a boldogság illúziójába lehet kergetni magunkat.

Elnézést kérek azoktól, akik nem így gondolják, nyilván nálam nincsenek rendben a dolgok, de talán már nem is bánom.

Üdv: egy kiégett húsz éves csaj

2014. dec. 9. 12:35
1 2
 1/11 Gergoo111 válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj, a nem leszel szerelmes nem fogsz csalódni .
2014. dec. 9. 12:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha találnál valakit akivel jól érzed magad változna a dolog 28/f
2014. dec. 9. 12:37
 3/11 Mr. Truth ***** válasza:
58%
és kinek köszönhető hogy 20 évesen kiégett vagy? magadnak meg az életmódodnak... ne a szerelmet hibáztasd mert az ugyis el fog érni... egy év mulva te boldog párkapcsoaltban fogsz élni, nyugodtan ird fel ezt a dátumot... :D És ha bejön akkor kérlek lepj meg valamivel engem hogy előre megmondtam... :D
2014. dec. 9. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez, hogy kiégett ide nem jó jelző, te inkább lusta vagy ilyen téren. Senki sem szeret küzdeni, de ha valaki akar valamit tesz is érte. Te inkább úgy vagy vele, hogy nem érdekel az egész mert nem jön házhoz az ideálom.

Ez a versenyzős rész meg azért fura, mert nagyon jól tudom, hogy ilyen esetben a nők a 10/10-es fiukra gondolnak akiknek nyilván nem az átlagos csajok kellenek hanem azok akik valamivel többet nyújtanak.

2014. dec. 9. 12:40
 5/11 Buford Tannen ***** válasza:
#3 Miért vagy te ebben olyan biztos? nekem már 5 éve ezt szajkózzák de még egyiket sem kellett meglepnem mert "megmondta a jövőt"
2014. dec. 9. 12:43
 6/11 To7ka ***** válasza:
Ez ebben a korban még lehet jogos gondolat. Könnyen lehet(lehetőségek hiánya, korral járó változás, környezet változás sulik miatt) vége egy kapcsolatnak, és nagy csalódás az egész. De közben annyi boldog pillanat van, a megismerkedés varázsa, kár lenne ezt mind eldobni. Esetleg fordíts több időt az ismerkedésre, amíg nincs nagy csalódás. Még jó is hozzá ez a hozzáállás, hogy nem keresed a szerelmet. Csak ha már nagyon dörömböl az ajtón, ne zárd ki!:)
2014. dec. 9. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt nem is kell keresni, az csak úgy jön.

Valamint nem hinném, hogy te kiégett lennél, inkább megkeseredett picit. Kiégett az aki már képtelen élvezni a szexet mert annyira sokszor volt része jelentéktelen, alkalmi kalandokban.

2014. dec. 9. 12:48
 8/11 Mr. Truth ***** válasza:

ma 12:43

Az ember társas lény, ha nem találja meg a párját akkor annak egy oka van: az elégedetlenség... Az ember társat akar és király lenni... de néha le kell adni ebből hogy boldogok lehessünk azért, mert valószínüleg ha elérnénk a királyságot akkor nem tudnánk mit kezdeni vele... és ez mellett elrepült az életünk... Ha neked nem kell ez vagy az vagy amaz a fiu/lány akkor te gondolsz magadról tul sokat hogy neked ennél jobb kell... és akkor meg nem az élet, meg a szerelem hibája hanem csupán a te gyökérséged...

2014. dec. 9. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:

20 évesen kiégett...na persze.

Pistinek igaza van. Lusta vagy. És éretlen a kapcsolatokhoz. És tapasztalatlan is.

2014. dec. 9. 14:29
 10/11 anonim válasza:
az a baj hogy nagyon foglalkozol ezzel a témával mivel ide is írtál :D amikor én is ezzel voltam megáldva az istenért sem sikerült senkivel sem össze jönni :D És aztán nem foglalkoztam vele... Hirtelen volt 5-10 ember is először vissza éltem a helyzettel :P aztán megszívattak mivel szerelmes lettem... :D De aztán ki derült hogy mégsem.. :) elvoltam keseredve lemondtam mindenről nem keretem senkit stb stb... És váratlanul belépett az életembe az a személy aki megtanította hogy mi is az az igazi szerelem :) Nagyon szeretjük egymást és még nagyon sokáig szeretnék vele lenni.. :)
2014. dec. 13. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!