Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most miért csinálta?
Figyelt kérdés
Szakítottam az exembarátommal (nekem nem volt alkalmas az idő, nagyon szerettem), kb. 4 hónapja. Közben kiderült, hogy megcsalt. Nem is akármilyen csajról van szó, elég fullos kis r*banc. Utána őt is megcsalta velem (szakítottunk, akkor még nem tudtam róla), azóta ők nagyon turbékolnak.. A lényeg annyi, hogy elég furán viselkedik, mikor összefutunk, olyan, mintha félne, vagy tartana tőlem, mintha szenvedne a közelemben.. Büszkén mutogatja a barátnőjét, gyorsan megfogja előttem a kezét.. Részegen beszélgetni hív, majd kitalál valami irtó nagy kamut, amiért mégse... Ha ott a csaj, akivel elvileg nagyon boldogok, miért nem bír normális emberi módon viselkedni velem? Vagy ez azt jelenti, hogy nem igazán lépett még tovább?(pl. nem bizonygatni roppant kínos módon, hogy mennyire boldog az új csajjal, hanem normál módon köszönni nekem, stb..) 20/L2014. dec. 9. 01:51
1/2 anonim válasza:
Most komolyan. Húsz éves lány vagy, ha akarod, minden ujjadra jut egy pasi, muszáj neked olyannal foglalkozni, aki maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar?
23/F
2/2 anonim válasza:
Egyrészt mert bunkó paraszt kategória,másrészt mert pont nem érdekli,te mit érzel.Na az ilyenekkel éppen nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!