Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalta ezt? Mi van meg benne, ami bennem nincs?
Osszejottem egy 34 eves sraccal, akinek mar 4 eve tetszem. Azzal jott, hogy fontos vagyok neki, kulonleges... Nem feltem a korkulonbseg miatt, mert tolem fiatalabb baratnoi is voltak, illetve altalaban korombeliekkel jart. Nem vagyok az a tipus, aki naiv, mindent elhisz, de par honap utan azt vettem eszre, hogy egy 39 eves elvalt, 2 lannyal rendelkezo nonek kezdi likeolvatni a kepeit. Teljesen ki vagyok akadva, nem mondom, hogy csunya a no, mert nem, de hegyes mukormei vannak, olya ruhakban jar, ami alig takar valamit, agyon van szolizva...
Probaltam mindent megadni a sracnak, mindig megerto voltam vele, soha nem bantottam meg, szoval abszolut megvolt kozottunk az osszhang, erre leall egy masik novel...
Soha nem szerette a vele egykoru, tole idosebb noket, mivel o maga komolytalan, ezert inkabb a fiatal csajok kepesek ra felnezni.
22L
Igen, ezzel tisztaban vagyok, de azt nem ertem,hogy miert viselkedik igy?
Eloszor jon azzal, hogy evek ota meghulyitem ot, amikor csak meglat, adok neki egy eselyt, erre mas no utan fut!?
A párom exe is ilyen hárpia volt.. mai napig nem értem, hogy bírt mellette lenni annyi ideig..ő se nagyon. Olyan volt, mint te.
Szerinted miért van már velem és nem vele? ;) Engem szeret... :)
Soha nem mondtam neki,hogy feltekeny vagyok, es meg csak nem is ereztettem vele.
nem tudom egyesek hogy lehetnek ennyire bunkok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!