Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mutassam ki egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki egy lánynak, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
A kérdésben is benne van, volt egy közös programom a bizonyos lánnyal akit nagyon szeretek és nem nagyon tudtam ezt kimatatni felé...inkább azaz udvarias fiú voltam. Hozzá tenném ,hogy eléggé félénk típus vagyok és nem is volt sok barátnőm (akik voltak azok sem sokáig).+A lány eléggé távol él tőlem ,szóval nem tudok napi szinten találkozni vele.

2014. dec. 8. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyire ismered? Ha már elég jól szerintem hívd el mozizni, és látni fogod a jeleket ha tetszel neki.
2014. dec. 8. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam mindig is az vált be, ha őszintén megmondtam, amit akarok. Tiszta, egyszerű és egyértelmű.
2014. dec. 8. 22:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát már egy jó ideje ismerem, nem mondhatom h teljesen ki ismertem már ,de sokat tudok róla. Az a baj ,hogy csak is volán busszal tudok elmenni hozzá , szóval valami más hosszabb programot kéne kitalálnom , nem csak egyszerű mozizást, és lényegében tudja ,hogy szeretem őt. Csak ő nem látta rajtam ,hogy tényleg szeretem( a viselkedésemen).
2014. dec. 8. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Basszus akkor hívd el :D Utána meg sétáltok vagy akármi. Nem olyan bonyolult mint amilyennek tűnik. Elsőre én is féltem elhívni a lányt, aki azóta is a barátnőm, de így utólag vissza gondolva semmiség volt. Sok sikert.
2014. dec. 8. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kellesz neki tök mindegy hogy mutatod, s ha tetszel neku ugyis jó lesz mindegy. Csók ölelés. ezek már nem barátzónás témák...
2014. dec. 9. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!