Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van szeretet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van szeretet hianyom? :/

Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 22:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

MegöLELjelek? Ezt akarták írni.

Ezt hallgassátok

https://www.youtube.com/watch?v=eXpqF3U2RKY

2014. dec. 8. 22:14
 22/33 anonim ***** válasza:
Egy kiskutya kéne nektek, fele ennyire sem lennétek deprimáltak. :)
2014. dec. 8. 22:16
 23/33 A kérdező kommentje:
se kiskutyam se baratom se semmi:D
2014. dec. 8. 22:17
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
ölni ölelni :D kinek mi jár a fejében.
2014. dec. 8. 22:18
 25/33 anonim ***** válasza:
20%
Vagy egy boa. Egy haveromnak van boája, tök aranyos állat. Szeretetreméltó, és tisztán öli meg az egereket, csak semmi kosz. Egy kutya mennyivel több koszt csinál? Mondjuk.. ha élő állatot adsz neki enni..
2014. dec. 8. 22:18
 26/33 anonim ***** válasza:
Ölni, ölelni, a kettő nem zárja ki egymást.. igaz, kinek mi :)
2014. dec. 8. 22:19
 27/33 anonim ***** válasza:
a kígyó tényleg jó,lassan fojtva öli meg a nyuszit.Az meg bután ugrál előtte...aztán már a levegőért.
2014. dec. 8. 22:21
 28/33 anonim ***** válasza:
De megöleli, nem?
2014. dec. 8. 22:28
 29/33 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel sajnos :(

Nekem így 22 éves pasiként picit bonyolultabb a helyzetem bár tavaly sokkal rosszabb volt, 1 év alatt fél sikerrel ugyan de gyökeres változáson mentem keresztül, de sokak szerint nagyon sokat változtam. Kapcsolat még mindig nincs kilátásban, és ugye nagyon vágyom a szerelemre, sokszor kivagyok miatta, még egy kedves ölelésnek is tudnék örülni, de sajnos az a lány akit itt ismertem meg messze lakik tőlem. Jó nem olyan messze mert az út 1 órás csak, de jelenleg külföldön van néhány családtagjával és csak ritkán jönnek majd haza, neki van távkapcsolata egy másik sráccal, de engem legjobb barátként tekint.

Persze akit érdekel annak holnap valamikor leírom privátban a dolgokat, ma már késő van hozzá.

2014. dec. 8. 22:33
 30/33 anonim ***** válasza:

meg de még hogy! szép lassan,de határozottan fulladozik vergődik,rugdos,menekülne,de a végén szemében az üresség,lassan adja magát,de tehetetlen,a legtöbb embert is így végzi ki az élet,némán szorítja,szorongatja,mint kezdő ri*banc a f*-szt,még végül vége.

gyönyörű.szeretem a kígyókat.

2014. dec. 8. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!