Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Ti is ilyen hülyék vagytok vagy csak én?
Figyelt kérdés
kis túlzással odáig vannak értem a férfiak. én pedig itt szenvedek egy teljesen átlagos srác miatt akinek nem kellek. hogy lehetek ennyire buta?2014. dec. 8. 16:18
11/14 anonim válasza:
Én 17 hónapig voltam egy olyannal, aki meg sem érdemelt. Aztán szakítás után is én kerestem, ezzel a haverja előtt is leégettem magam. Pedig jobb vagyok ennél.
22/L
12/14 anonim válasza:
A szerelem vak, és semmi köze a realitáshoz. Plusz a nők is szeretnek vadászni...
13/14 anonim válasza:
Igen volt,tudtam,hogy semmi értelme:D
Néha az elérhetetlenért hajtunk,pedig tudjuk,hogy az nem jó.
14/14 anonim válasza:
egy részt a szerelmet nem te irányítod. Másrészt viszont legyen már egy kis büszkeséged! Ő az aki vmi jót szalasztott el! (Amúgy ez nemtől független! Rengeteg férfi álmodozik számára elérhetetlen nő után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!