Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan csajokat igenyesebbnek tekintik a ferfiak, akiknek folyton ki van festve a kormuk, soha nincs lekopva/letoredezve a koromlakk, illetve mukormuk van?
műkörmöt nem élem.
természetes körmöt nagyn szeretem kifestve látni főleg bordóra, feketére, lilára és átlátszó fedő lakkra is. lábujjakon is persze alap.
ha töredezett, kopott az csúnya
Természetesen ápolt és tiszta. Én azt szeretem.
Nincs rágva, körömágy nincs berepedzve, max egy kis fény, polír van rajta. Én ezt szeretem.
A csajok akik így néznek ki, nem igényességből, hanem szerintük jól kinézésből és divatból csinálják.
ÉS lehet valaki műkörmös és egy bugyiban 2 hete...
Vagy akármi, szóval a kettő nem függ össze.
Nem kell festett körömnek lennie, csak ápolt legyen. Azt igénytelenségnek tartom amikor elkezd kopni a lakk, de nem mossák le. A műköröm csak akkor tetszik, ha nem látszódik rajta, hogy az, az ilyen több centis karmokat ki nem állhatom.
#3, Gellért, te vagy az?:D
Ha látszik h folyton ki van festve az jön le h igényesebb, ápoltabb, magával szemben, mint akinek 2 hete félig le van kopva és töredezett.
Az biztos h hosszútávon nem lennék ilyen nővel akinek 2 naponta más színű a körme, akármennyire igényes.
Persze az se jó ha 2 hétig ilyen félig lekopott, de akkor inkább tegyen csak simán lakkot vagy ne is fesse.
Számomra a lakk a legszimpatikusabb, és ha le is kopik nem látszik annyira.
De különben is melyik férfit érdekli h milyen színű vkinek a körme? Ha számít is biztos h ez a legutolsó szempont...
Én igen, az a nő, akinek tökéletes a manikűrje meg a pedikűrje, az valszeg odafigyel másra is.
Nehezen tudom elképzelni, h tökéletesek a körmei, a bugyit viszont két hetente cseréli.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!