Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olyan csajokat igenyesebbne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan csajokat igenyesebbnek tekintik a ferfiak, akiknek folyton ki van festve a kormuk, soha nincs lekopva/letoredezve a koromlakk, illetve mukormuk van?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Kiráz a hideg a műkörömtől.
2014. dec. 6. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nem.

18/f

2014. dec. 6. 15:09
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

műkörmöt nem élem.

természetes körmöt nagyn szeretem kifestve látni főleg bordóra, feketére, lilára és átlátszó fedő lakkra is. lábujjakon is persze alap.

ha töredezett, kopott az csúnya

2014. dec. 6. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Természetesen ápolt és tiszta. Én azt szeretem.

Nincs rágva, körömágy nincs berepedzve, max egy kis fény, polír van rajta. Én ezt szeretem.

2014. dec. 6. 15:12
 5/11 anonim ***** válasza:

A csajok akik így néznek ki, nem igényességből, hanem szerintük jól kinézésből és divatból csinálják.

ÉS lehet valaki műkörmös és egy bugyiban 2 hete...

Vagy akármi, szóval a kettő nem függ össze.

2014. dec. 6. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell festett körömnek lennie, csak ápolt legyen. Azt igénytelenségnek tartom amikor elkezd kopni a lakk, de nem mossák le. A műköröm csak akkor tetszik, ha nem látszódik rajta, hogy az, az ilyen több centis karmokat ki nem állhatom.

#3, Gellért, te vagy az?:D

2014. dec. 6. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha látszik h folyton ki van festve az jön le h igényesebb, ápoltabb, magával szemben, mint akinek 2 hete félig le van kopva és töredezett.

Az biztos h hosszútávon nem lennék ilyen nővel akinek 2 naponta más színű a körme, akármennyire igényes.

Persze az se jó ha 2 hétig ilyen félig lekopott, de akkor inkább tegyen csak simán lakkot vagy ne is fesse.

Számomra a lakk a legszimpatikusabb, és ha le is kopik nem látszik annyira.

De különben is melyik férfit érdekli h milyen színű vkinek a körme? Ha számít is biztos h ez a legutolsó szempont...

2014. dec. 6. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Évente egyszer festem ki a körmöm, azt is egy nap után lemosom, mindig rövid, mert idegesít megnőve és úgy tapasztaltam, hogy a fiúk magasról letojják a körmeim, mindig a szemem, az ajkaim, a mellem bámulják. Másfél éve vagyok együtt a barátommal de szerintem nem tudná megmondani a körmom formáját.
2014. dec. 6. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a műkörmöt alapból természetellenes és "olcsó" nős dolognak tartom. A színes lakk sem igazán jön be. Ami tetszik az a szép és igényes ápolt köröm, szép hosszú kecses ujjakon, amin maximum egy kis átlátszó lakk van.
2014. dec. 6. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Én igen, az a nő, akinek tökéletes a manikűrje meg a pedikűrje, az valszeg odafigyel másra is.

Nehezen tudom elképzelni, h tökéletesek a körmei, a bugyit viszont két hetente cseréli.....

2014. dec. 6. 15:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!