Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a szelfizés mostanában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a szelfizés mostanában?

Figyelt kérdés
A tököm teli van már vele.
2014. dec. 6. 12:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es ezt a sok f_szságot amit leírtál...
2014. dec. 6. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:

#11 Én kérek elnézést, hogy ide merészeltem pofátlankodni kérdésed alá, megválaszolni azt. Megyek, leszabom ruháimat és homokot szórok a fejemre!

Mit képzeltem? Tudhattam volna, hogy a sok negatív emberke engem is leugat, csak mert nem egy véleményen vagyunk. Meghallgatni a másikat és elgondolkodni arról, amiről karattyol? Az már nem megy.

Jól van, puszi a pocitokra.

2014. dec. 6. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Aki meg van magával elégedve az ha csinál is fotót megtartja vagy max kirakja profilképnek amit nem cserél le másnap vagy harmadnap egy újabb szelfikére.

Szerintem az jobban "lelki nyomorult" aki úgy érzi kötelező minden héten legalább 3 új szelfit kirakni fészbúkra, instantgrammra meg a többi bohócoldalra hogy bezsebelhessen 5 lájkot (anyucikája, Margi néni a szomszédból, Béci nagybácsi, Guszika a kerület kisfarkú reménytelen Casanovája és a gyerekkori jóbarát Dzsenifer jóvoltából)

2014. dec. 6. 12:56
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 Figyelj, ki így, ki úgy. Abban is van bőven igazság, amit te mondasz. De aki sokat fényképezkedik, nem lesz automatikusan nárcisztikus.
2014. dec. 6. 13:04
 15/19 A kérdező kommentje:
12-es gondoltam, hogy egy divatmajom magamutogató is idetéved személyedben.
2014. dec. 6. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar...

Igazat adok a 9-esnek.

A többiek meg ne idegeskedjenek azon, hogy mások szeretik magukat tükörben pofánfényképezni. Nagyobb katasztrófák is történnek. :D Nyugodjanak meg! Attól majd megnyuxanak.

2014. dec. 6. 13:12
 17/19 anonim ***** válasza:

#15 Jaj, de nagyon tévedtél. Jaj.

Mivel nem ismersz, te szegény szerencsétlen, megsúgom: pont nem!

Attól, hogy védek egy emberek csoportot, még nem leszek tagja a "csoportnak". Szimplán van eszem és nem mutogatott ok nélkül/keserűségből másokra. Na, ezt nekem. Milyen gáz vagyok, mi?

2014. dec. 6. 13:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nem is érdekel. Nem vagyok ez a nagy fényképezkedős, minden nap új képet készítő emberke, épp ezért hidegen is hagy, hogy ki hányszor fényképezi magát egy nap. :D

22N

2014. dec. 6. 14:09
 19/19 A kérdező kommentje:
17-es ne magyarázkodj, felesleges. Díszpinty vagy te is! Félmeztelen pózolós képeid a Facebookon a koszos tükörben.
2014. dec. 6. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!