Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a szelfizés mostanában?
Ahogy Barbrady mondaná:
"a szelfizés tök GYÍK-SÁG"
Nem mindenki tud megkérni valakit,hogy kédzítsen róla egy jó képet (rólam alapból is marha nehéz)
Nem is maga a szelfi gáz,hanem az hogy direkt a teló benne legyen,meg a tükör.
Mi a fenéért nem tudja megfordítani a telefont,és a tükörből nézni a képernyőn magát?? (már ha nincs előlapi kamerája)
Sokkal jobb fotók készülnek úgy
Cselekedet is az.
Mekkora arca van már a notrikus szelfimestereknek. Nagyjábl ilyen érzetet keltenek bennem: ITT VAGYOK NÉZZÉL NÉZZÉL ENGEM MENŐ VAGYOK NÉZZÉL NÉZZÉL ENGEM CSAK ENGEM NÉZZED MIT CSINÁLOK ÉS HOL VAGYOK NÉZZÉL NÉZZÉL HAHÓ IT VAGYOK NÉZZÉL NÉZZÉL"
Ó, bocs emberek, tényleg bocs, hogy valaki nem egy önbizalom hiányos lelkinyomorult, hanem látja az önön szépségét. jaj, de gáz! Tényleg, mindenkinek gyűlölnie kéne a testét/arcát - büszke lenni rá? Mit képzel?
Ne legyetek már ilyen szánalmasak és intoleránsak. Nehogymár azért ugassátok le a másikat, mert ő, veletek ellentétben, jól érzi magát a bőrében... Nem veszitek észre milyen nevetséges hozzáállás ez? Ők nem rossz emberek, csak épp nem nyomorodtak meg lelkileg - mindenki tudja, milyen nehéz megfelelni a társadalmi szépség sztenderdnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!