Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az édeshármas=nyilvános megcsalás?
Elvileg nem, elvégre nem egymás háta mögött fekszenek össze mással.
Gyakorlatilag igen, mert megbeszélés ide vagy oda, a kettejük intim kapcsolatának ezzel vége.
attol fűgg ki a 3.
ha valami ismerős akkor kicsit az.
ha random emberke akkor nem.
mert ha ismerem,jük akkor van hozzá fűzödő érzelem is,ami pozitív irányú,mert a akit utálok azzal nem kavarok(jobb esetben)
ha csak beveszünk valakit aki szép,az csak plusz,mint a teába jég,jegestea lesz belőlle nem pedig "jég dupla whiskeyvel".
Jaj már, ha +1 nő, az természetes, izgató, blabla... abszolút nem megcsalás, egy férfinek ilyenre szüksége van.
Ha +1 pasi, az fúj, undorító, és rohadt nagy megcsalás, hát milYen már, hogy a büdös r¡banc más fa$zát sz0pja?
(Gondolják a "férfiak"...)
Biszex lány vagyok. Tudom, hogy a férfiak egyből azt gondolják ilyenkor, hogy a biszex lány barátnője nyugodtan beszállhatna a szexbe harmadiknak...
Na én nem adnám meg azt az örömöt a férfiaknak,hogy beszálljon a lány :)
Sőt, amúgy se lennék benne a hármasban, szerintem megcsalás. Meg engem nem is izgat a gondolata.
Aki tényleg szereti a másik felet, abban nem merül fel ez.
En csinalnam 3-asban,de csak olyannal akivel nem tervezek komoly kapcsolatot
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!