Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek fordult már meg a fejetekben, hogy végett vettek az életeteknek mikor szakított veletek a párotok, vagy megbántott/megcsalt?
Dehogyis. 1 eve ert veget egy kapcsolatom, megcsalt, minden lehetseges modon megalazott es elhagyott. Azt gondoltam, azert is megmutatom, te kis kocsog. Eszemben sem volt meghalni. Aztan elmult a bosszuvagyam is.
Osszessegeben igy utolag en jottem ki jol azzal, h a maradek meltosagomat osszeszedve, egyenes tartassal szalltam ki, setaltam tovabb. Utana mar keresett volna, de nekem ilyen szar nem kell.
Igen,nekem megfordult...:(
23 év után megcsalt.A gyerekek már nagyok voltak.
Viszont csak azért se tettem meg!!!Mert a volt szeretője,írkált,hogy akasszam fel magam, meg hasonló kedvességeket.
Pont miatta határoztam el, hogy nem teszem meg neki ezt a szívességet.Sőt!
Újra összejöttünk a férjemmel, és boldogabbak vagyunk ,mint régen.
Az exnő meg hoppon maradt...
Nem, egy kapcsolat miatt nem dobhatod el az életed, mert abból egy van.
Márciusban ért véget a kapcsolatom az ex barátnőmmel, azóta újra bulizok, élvezem az életet. :D
Ha kell tanács, adhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!