Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a teltebb pasik?
Figyelt kérdés
Elég sok helyen látom fogy a teltebb lányok így a teltebb lányok úgy szépek és hogy a legtöbb férfi (bele értve engem is :) ) a teltebb csajokat szereti! De mi a helyzet veletek csajok bejönnek nektek a teltebb pasik?2014. dec. 5. 20:45
11/19 anonim válasza:
nem nő az nagy felületen lehet gyönyörű
de az a pasi aki mozog és nem csak zabál nem lesz "telt"
max ha ő veszi be az asszony fogamzásgátlóját
12/19 anonim válasza:
a 7es 195cm 90kg
napi 8-13 tonnát emel
nem is "telt"
13/19 anonim válasza:
Ha a bankszámla telt akkor nekem is bejön. Ha az telt akkor onnantól nem számít a külső.
14/19 anonim válasza:
Lehet teltebb",legalább 185 magas és ne legyen akkora hasa,hogy nem találja a farkát sem.
15/19 anonim válasza:
Minek azt találni? Tudod hogy ott van és kész.
16/19 anonim válasza:
Az, hogy ki jön be nekem nagyon jellemfüggő. A külsőre addig adok, hogy ápolt legyen.
17/19 anonim válasza:
mackós, pohos, nagydarab, úgy hívják.
egyáltalán nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!