Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok velemenyet szeretnem tudni hogy nezek ki?
szerintem már azzal elrontottál mindent, hogy ezt itt kérdezed meg.. nincs önálló gondolatod stílusod?? Oké oké még 15 körül vagy, de később légy magabiztos és ne mások mondják meg hogy nézel ki.. neked kéne a csajoknak mondani nem fordítva te jó ég :D
Sok sikert! és nyugodtan wow-oz ha szereted.. ne változz mások miatt.. még különben is rengeteg időd van.. játszd ki magad élvezd a gyerekkort és növeld az önbizalmad.. ;)
Szia! Szerintem helyes pofid van, és tényleg sokat segítene, ha mosolyognál! Sportolj, barátkozz és légy nyitott, hamarosan besétálnak a jobbnál jobb csajok az életedbe! :)
17L
1. Mosolyogj! A búskomor fej senkinek nem áll jól!
2. A hajadat vágasd le valami olyanra, aminek jó a fazonja. Kérd ki a fodrász véleményét, hogy szerinte milyen haj állna jól neked.
3. Amúgy nekem nem jössz be:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!