Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok velemenyet szeretnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok velemenyet szeretnem tudni hogy nezek ki?

Figyelt kérdés
Esetleg megirhatnatok hogy min kene valtoztassak! [link]
2010. jan. 31. 17:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

szerintem már azzal elrontottál mindent, hogy ezt itt kérdezed meg.. nincs önálló gondolatod stílusod?? Oké oké még 15 körül vagy, de később légy magabiztos és ne mások mondják meg hogy nézel ki.. neked kéne a csajoknak mondani nem fordítva te jó ég :D

Sok sikert! és nyugodtan wow-oz ha szereted.. ne változz mások miatt.. még különben is rengeteg időd van.. játszd ki magad élvezd a gyerekkort és növeld az önbizalmad.. ;)

2010. jan. 31. 17:25
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
Azt azért ne mondjátok, hogy izommal lehet szép csajokat felszedni. Nekem például gyönyörű barátnőm van, a külsőm viszont nem egy adoniszos. Hogy hogyan? Úgy, hogy sokat mosolygok, viccelődök, és egész egyszerűen végtelenül optimista vagyok. Szóval azt aláírom, hogy sokat kell mosolyogni, az még az izmok hiányát is képes ellensúlyozni.
2010. jan. 31. 17:26
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

Szia! Szerintem helyes pofid van, és tényleg sokat segítene, ha mosolyognál! Sportolj, barátkozz és légy nyitott, hamarosan besétálnak a jobbnál jobb csajok az életedbe! :)

17L

2010. jan. 31. 17:26
 14/31 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek.Ez kell nekem egy kis onbizalom.Jah es nem WoW -ozok :D.Es izmom is van csak ezen a kepen nem latszik :D
2010. jan. 31. 17:30
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

1. Mosolyogj! A búskomor fej senkinek nem áll jól!

2. A hajadat vágasd le valami olyanra, aminek jó a fazonja. Kérd ki a fodrász véleményét, hogy szerinte milyen haj állna jól neked.

3. Amúgy nekem nem jössz be:D

2010. jan. 31. 17:33
 16/31 anonim ***** válasza:
30%
Mint egy kalap szar.... kalap nélkül
2010. jan. 31. 17:52
 17/31 anonim válasza:
9%
Nekem nem jönnél be! Buta haj... b*szott arc! XD és még a ruhád:D Szüless újra azt akkor talán jobb lesz!!!
2010. jan. 31. 17:56
 18/31 anonim ***** válasza:
manófejed van, én bírom az ilyent.nagyon!még egy pár év és férfi leszel.szerintem nem lesz gond a csajozással. hordj sötétebb színeket: kék, zöld, fekete.
2010. jan. 31. 18:00
 19/31 anonim ***** válasza:
32%
Mint 1 láma
2010. jan. 31. 18:11
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
Hogy min változtass? Vágd le a fejed, és ragassz helyette egy másikat a nyakadra. Kezdj el sportolni, vegyél jobb ruhákat, kapcsold ki a gépet és menj ki az utcára szocializálódni.
2010. jan. 31. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!