Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok velemenyet szeretnem tudni hogy nezek ki?
2010. jan. 31. 17:13
1/31 mimcsii válasza:
Mosolyogj!!! az nagyon fontos,nem szeretjük a búval-bélelt srácokat:)
Hm...nekem a hajad valamiért nem tetszik.Egy rövidebb fazon szerintem jobban állna:)
20/L
MM
2/31 anonim válasza:
hát sztem elég fiatal vagy még fogsz fejlődni.esetleg a hajadon tudsz változtani
4/31 anonim válasza:
Fiu vagyok,de segitenék...Viselj stylosabb polot, és növeszd meg a hajad,nálam bevállt ;)
6/31 anonim válasza:
Szerintem csak venned kéne egy új arcot és eljárni sportolni, nem pedig WoWozni.
16L
7/31 anonim válasza:
ja meg még menj el kondizni, nyárra tapadnak a csajok,föleg ha még egy kis szint is felszedsz a napon
8/31 anonim válasza:
úgy nézel ki, mint aki benéz c(: Figya..mosolyogj. sokmindenben segit, párválasztásban is. biztatóbb. hidd el tapasztalat. 18/F --Chocky--
9/31 anonim válasza:
Hány éves vagy?:O
Nos ez a haj nem áll jól neked,ezt a búval-b*szott fejet meg felejtsd el,mert nem szép.Egy kis izom férne rád.
Alapvetően nincs sok gond veled.Egy új frizura,kondizás és mosolygás és bomlani fognak a lányok utánad.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!