Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban te smárolnál úgy sráccal h csak a nevét tudod és sokat táncoltok együtt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 16:24
1/8 anonim válasza:
ha épp nincs barátom, akkor miért ne?:D
2/8 anonim válasza:
Uhm,talán ribancosa hangzik, de az ital hatására azért az ember bevállalósabb, én amikor nem volt barátom minden bulin smároltam 1-2 sráccal, pedig a nevüket sem tudtam.De az csak csók volt,nekünk annyit jelentett mintha táncoltunk volna.
És nem lettem tőle ribanc...Mondjuk engem egy sem tudott megdugni buliban sem mást nem tettem velük.
3/8 anonim válasza:
egyetértek az elöző válaszadóval, miért ne?:) nekem vagy 10 fiúval volt ilyen SZITUM( nem nem vagyok ribanc, az akkor lennék ha minden héten mással lefeküdnék:D) egy jó tanács: ha csak ennyit akarsz számot nehogy adj:D
4/8 anonim válasza:
nekem volt olyan h nevét sem tudtam nem is táncoltunk, csak odamentem és lekaptam
6/8 anonim válasza:
hat azert xtem elotte eljutnank a nevekig ha mas nem :P nagyon jo pasi kell legyen en meg nagyon bevallalos hangulatomban es pasizos hangulatomban... es persze szingli.
7/8 anonim válasza:
Persze hogy smárolnék vele ha tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!