Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Csináltatok már olyan fogadást vagy gondoltatok már arra, hogy egy év alatt minden nap megdugtok egy olyan lányt akinek aznap névnapja van?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 20:39
1/10 anonim válasza:
Na ehhez vmi természetfeletti képesség kellene amivel irányítom a nők érzelmeit :D
2/10 anonim válasza:
En egyszer kerestem 25 csajt. Es mindegyikre kivertem. Minden nap masikra. Ez volt az adventi naptaram.
4/10 anonim válasza:
és mindegyiknek 0-ás vércsoportja legyen.
5/10 anonim válasza:
Jó ég, ez rémes ötlet, egyrészt kinek lenne erre ideje, másrészt meg alapból értelmetlen
6/10 anonim válasza:
Egy év alatt minden nap? Egy év alatt 365 lánnyal? Az nagyon beteg.
8/10 anonim válasza:
Sajnos Kunigundát nem találtam. :/
9/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kivitelezhetetlen.
Ha jól keresel akkor legrosszabb esetben 365 prosti, de úgy túl könnyű lenne nemde? :)
2014. dec. 4. 20:52
10/10 anonim válasza:
De minek? Annyi szexet egy átlagos férfi nem is élvezne. A párok sem szexelnek állandóan, az év 365 napján. Még legrosszabb esetben is kimarad kéthetente 1 nap, de inkább több.
Beteg a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!