Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim egy lányt többször is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy lányt többször is keresett és azt mondta neki, hogy mlyen szép. Miért zavar ez ennyire?

Figyelt kérdés

A barátom többször is beszélt facen egy lánnyal a kapcsolat alatt, akit csak látásból ismer. Úgy tudom, általában ő kereste a lányt. Egyszer biztos, hogy olyankor is amikor épp veszekedtünk. Egyszer-kétszer azt is írta neki, hogy milyen szép a képein. /Másnak is mondta, egy közelebbi ismerősének, de az valamiért nem zavar/.

A lánynak van barátja, és ő sem értette miért ír neki ilyeneket. Benbem ez nagy törést okozott. Olyan érzésem van mint amikor az előző pasimról kiderült, hogy megcsalt. Lehet, hogy én reagálom túl, de nem tudom mit csináljak ezzel az érzéssel. Fáj és csalódtam. De nem értem miért, hiszen nem csalt meg, sőt semmi hasonlót sem tett. Nem akarok erre gondolni, ha vele vagyok.

21/L

2014. dec. 4. 19:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez azért nem olyan síma ügy!
2015. jan. 13. 15:11
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

Én alapvetően nagyon féltékeny típus vagyok.

De szerintem ez nem a világ vége!

Ez nem megcsalás!

Én is mondom azt a pasi ismerőseimnek, hogy "Hű de jól nézel ki" meg "Jó ez a képe rólad, jóképű vagy" stb. Mégsem csalnám meg a páromat!!!!

Ne balhézz vele és nem lesz ilyesmi sem!

Amugy meg amelyik kutya ugat, az nem harap-tehát attól hogy ír más nőnek lehet megfutamodna ha megcslásra kérné a csaj :)))

2015. jan. 13. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Hát ha az én barátom csinálna ilyesmit, valószínűleg megmondanám neki, hogy felejtsük el ezt a kapcsolatot.
2015. márc. 11. 09:06
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
egyrészt nem lehet tudni, h mi zajlik le ilyenkor a fejében, de az biztos, h nem normális, ha ezt sok lánnyal eljátssza, mert, ha eggyel, akkor még oké, nem feltétlen komoly a dolog, lehet, h csak épp egy kis magabiztosságot akart nyomni a csajba, még kettőnél is talán van vmi okos magyarázat rá, de ha többel, akkor én nagyon elgondolkoznék rajta, h más mézes bödönjébe is belenyalna már.
2015. márc. 11. 10:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már én is mondtam olyat egy lánynak/nőnek, hogy szép, amikor volt valakim, esetleg a lánynak is volt valakije. Pl. legjobb lány barátomnak, testvéremnek, anyukámnak, lány barátoknak… Ilyenkor nincs nagy jelentősége.Szinte bárkit megdicsérek, mert jól tud esni az embereknek. Azért pl. ha lenne barátnőm és együtt mennénk bevásárolni nem bókolnék az eladónak, sem az utcán random nőknek, lányoknak. Facebookon meg olyankor is "lájkolok" lányokat, ha van barátnőm, de külön megírni nem túl szerencsés, ritkán csinálom. De pl. olyan előfordult, hogy volt barátnőm lájkolás helyett rám írt, hogy jó lett az egyik képem… pedig volt épp barátja.
2015. ápr. 30. 15:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert szebb,mint te :)
2015. máj. 8. 18:16
 17/18 anonim válasza:
Nem akarlak bántani,de hagyd ott az ilyen pasit,mert neki csak szex kell. Persze ha neked is csak az akkor jó. De hosszú távon ne tervez ilyen pasival.
2015. máj. 15. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez szerintem sok paaival előfordul hogy bókol viszont nem mindegy mikor és milyen szituban. Összeveszés alatt bunkóság, az enyém olyankor nem is tudna ilyen helyzetben mással foglalkozni annyira bántja ha összerúgjuk a port (amúgy ez nagyon ritka). A leírtak alapján ejteném a pasit.
2016. febr. 25. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!