Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el az exemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az exemet?

Figyelt kérdés
Még eszembe szokott jutni és hiányzik is néha..:(

2014. dec. 4. 11:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szóval a válaszod nem.

Akkor meg tanuld meg a felelőséget vállalni a cselekedeteidért, és ne másra próbálj mutogatni, ha képtelen vagy emelt fővel vállalni a felelőséget felnőtt ember módjára. Ne akarj addig kapcsolatot más emberi lénnyel mig idáig el nem jutsz.

Tudod általában az érett emberek, akik lelkileg is érettek egy kapcsolathoz, simán tudják vállalni, ha bármibe is hibáztak, és nem a másikra mutogatnak, hanem előszőr önmagukra.

Erre voltam egyébiránt kíváncsi, hogy fejlődtél e annyit, hogy magadba nézve vállalni tudod-e a hibádat.

2014. dec. 4. 11:45
 12/19 A kérdező kommentje:
igen azt hiszem igazad van el*sztam egy kicsit mert kontrollálni próbáltam őt meg féltékeny voltam..de bocsánatot kértem de utána meg ő találkozott egy másik lánnyal hát az se volt fair
2014. dec. 4. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha bocsánatot kértél tőle, akkor a te részed rendben van, és a felejtés sokkal könnyebben fog menni, mint ha nem tetted volna.
2014. dec. 4. 11:51
 14/19 A kérdező kommentje:
aztán megint megharagudtam rá így nehéz bocsánatot kérni ha valaki szemét..
2014. dec. 4. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
14 Te még halálosan bele vagy esve?
2014. dec. 4. 12:00
 16/19 A kérdező kommentje:

halálosan? ezt hogy érted?

nem de gondolok néha rá

meg úgy bánt velem néha mint a kutyával és ez sokszor eszembe jut

2014. dec. 4. 12:02
 17/19 anonim ***** válasza:

16 Megint nem vállalod önmagad, és nem mondasz igazat:DD

Nem tanulsz:DD

Tanulj meg őszinte emberként élni:D Hidd el, eleinte nehéz, de utána egyenesen felemelő:D

2014. dec. 4. 12:05
 18/19 A kérdező kommentje:

őszinte vagyok túlságosan is..

nem is ismersz mit izélsz itt velem?

Én próbálok túllépni te meg b*sztatsz.. ez nem segít..

2014. dec. 4. 13:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálok túllépni rajta ismerkedem de félek megint átvernek..
2014. dec. 4. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!