Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem az exemet akit nagyon szeretek még mindig?
Volt egy barátom 1 hónapig eggyütt voltunk én nagyon szerettem ő többett érzet irántam mint barátság de szakított mert nem szeretett annyira mint én őt...de azt mondta h a jövőben történhet akármi ennek már több hónapja de én még mindig nagyon szeretem és nem tudom elfelejteni
mit tegyek?
1. (Ezt vedd nagyon komolyan, ha tényleg el akarod felejteni.) Nem szabad többet se találkozni, se beszélni vele semmilyen formában.
2. Tessék másokkal ismerkedni, új emberekkel.
1 hónap után ennyire szerelmesnek lenni? Elég fiatalka lehetsz, szóval ne aggódj, elmúlik =) Én is túléltem eddigi legnagyobb szerelmemmel való szakítást, de mi másfél évig jártunk. Te is túl fogod élni és találsz mást.
A legegyszerűbb elfelejteni úgy, ha van saját életed. Hobbi, barátok és a többi. És igen, ne kommunikálj vele semmilyen formában, az sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!