Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a nálam 10 évvel idősebb pasit akit szeretek?
Már lassan két éve tetszik a pasi. Nemrég írtam neki egy sms-t h bejön meg ilyenek.De mivel annyámmal dolgozik egy helyen sajna elmondta neki, itthon volt egy kis zűr, de már lenyugodtak a kedélyek!!Most kezdem a középsulit, és majd ott biztoss lesznek olyan pasik akik tetszenének de tudom h úgy is hozzá fogom őket hasonlítani, és még ha jobbak is lennének akkor sem adnék nekik esélyt!!! Néha még szokott mondani dolgokat anyámnak erről, miért nem hagyja annyiban a dolgot???Hogy felejthetném el?Ha meghallom a nevét rögtön rá gondolok és nem tudom kiverni a fejemből!!!Segítsetek!!!Ám 14/L vagyok ő pedig 24/F
Ui:És tudom h ez így nem jó ezért kértem segítséget!!Aki csak le akar cseszni az ne írjan légyszi!!!!Azt már megkaptam h mit gondolok és magamról h én írok neki sms-t!!!!
Hogy felejtsd el? Nőj fel! Ez persze időbe telik, de ennyi a megoldás. :P
14 évesen 24 éves pasinak ilyen sms-t küldeni... Én is úgy megijedtem volna, hogy anyádhoz megyek azonnal...
Amíg nem akarod elfelejteni, nem is fog menni..
Ne gondolj rá.. Látod, Ő nem akar tőled semmit.. Ha akart volna, akkor nem anyudhoz megy, hanem hozzád.
Nekem semmi gondom nincs a korkülömbséggel. Én 25 éves vagyok.. De nekem soha nem voltak korombeli pasijaim. Már férjnél vagyok, de a köztünk lévő évek száma is 8.. És mondom, ez a legkevesebb....
Tehát, te szerintem, mindig is a nállad idősebb pasikra fogsz bukni...
Nincs is ezzel baj, de válassz mást, aki megérdemel téged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!