Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hisztek a szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a szerelemben?

Figyelt kérdés
nem is ez a kérdés hanem az hogy komolyan hisztek abban hogy megtaláljátok életetek párját akivel együtt öregedtek meg és mind végig szeretni fogjátok egymást? Ilyen létezik ? szerintem csak a mesében van.
2014. dec. 4. 00:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

miféle öregség? honnan veszed bárki is él itt annyit? vagy akárhol hogy öregnek nevezze magát,a halál tevékeny :) :)

másodszor pedig,a szeretet az amit magam iránt érzek.De tudod mit hiszek benne hogy valakit tudok valamibe nézni.

2014. dec. 4. 00:31
 12/22 anonim ***** válasza:

a szerelem csupán kémia, sajnos előbb utóbb elmúlik vagy átalakul...

De azért még reménykedem egyszer lesz olyan hogy tényleg megtalálom az igazit aki viszont szeret és ameddig élek..:P

azért még naív vagyok

2014. dec. 4. 00:35
 13/22 anonim ***** válasza:
ha kémia akkor mit remélsz?
2014. dec. 4. 00:39
 14/22 A kérdező kommentje:
11 hát megeshet, de 40 év után is necces hogy talál olyan embert ...
2014. dec. 4. 00:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne, le is írom, hogy miért.

Annak idején szinte meg voltam győződve róla, hogy egyedül maradok, pedig nem voltam még idős sem. Egyszerűen elég különleges személy vagyok, megvannak a rigolyáim, a humorom is érdekes.:) Voltak kapcsolataim, de végül mindnek vége lett, mert egyszerűen nem az volt, aminek lennie kellett volna, nem passzoltam senkivel.

Aztán találkoztam a férjemmel, az egyetlen emberrel a világon, aki nem hogy elviseli a baromságaimat, hanem még 12 év után is nevet rajtuk.

Nem mondom, hogy sírig fog tartani, mert ezt nem tudhatjuk. Sőt, 100%-osan biztosra azt sem tudhatjuk soha, hogy éppen mi zajlik a másikban, akár az is lehet, hogy holnapután beadja a válópert a semmiből, mert történt már ilyen a világtörténelemben.

De a mai napig úgy fekszünk le aludni, hogy összebújunk, úgy érzem, hogy mindent megbeszélünk, a szex is kielégítő. Úgyhogy én hiszek a szerelemben egyelőre.:)

2014. dec. 4. 00:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Jaj, ne már megint ez a baromság. :D Kit érdekel, mi lesz velem öregen, nem fogok azért fiatalon gyereket vállalni és 20+ éven keresztül szenvedni vele ahelyett, hogy élvezném az életet, csak hogy aztán öregkoromban legyen aki pesztrál. Párt meg akárhány évesen lehet találni, akár 60 évesen is, közösségbe is lehet járni idősen is, tehát ha egyedül érezném magamat, akkor is lehet ellene majd tenni, nem az az egyetlen út, hogy már 20-30 évesen ráakaszkodom valakire, hogy vele maradjak örökké.

2014. dec. 4. 00:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Neked mit jelent élvezni az életet?
2014. dec. 4. 01:05
 18/22 anonim ***** válasza:
igen és ha rajtam múlik megtaláltam !
2014. dec. 4. 01:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Már nem. ÉS már nem is ez a cél.
2014. dec. 4. 07:01
 20/22 Noydra ***** válasza:
Igen, mert már egy ideje benne élek.
2014. dec. 4. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!