Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hisztek a szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a szerelemben?

Figyelt kérdés
nem is ez a kérdés hanem az hogy komolyan hisztek abban hogy megtaláljátok életetek párját akivel együtt öregedtek meg és mind végig szeretni fogjátok egymást? Ilyen létezik ? szerintem csak a mesében van.
2014. dec. 4. 00:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Igen, még igen.
2014. dec. 4. 00:01
 2/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszek!négy
2014. dec. 4. 00:01
 3/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2014. dec. 4. 00:04
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem célom, hogy legyen egy "életem párja", akivel együtt öregszünk meg, sosem volt. Ha van akivel jó együtt lenni és szeretem, annak örülök, ha úgy alakul, hogy együtt öregszünk meg, akkor jó, de különösebben nem aggaszt annak a gondolata sem, hogy netán egyedül leszek idősebb koromban.
2014. dec. 4. 00:04
 5/22 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem hogy létezik ez :)
2014. dec. 4. 00:06
 6/22 anonim ***** válasza:

Nem.

19/L

2014. dec. 4. 00:08
 7/22 anonim ***** válasza:

Nem.

szívemet anno egy nő úgy megégette hogy már sajnos nem érez semmit.

bízok benne hogy mint ami erdőt tűzvész sulytot és ott is idővel nőnek növénynek úgy az én szívembe is vissza költözik ez az érzés de jelenleg erre nem látók módot

2014. dec. 4. 00:09
 8/22 anonim ***** válasza:
Egyre kevésbé. Az emberek hatalmasat tudnak változni. És ezt még csak a szemükre sem lehet hányni, mert természettől fogva ilyenek vagyunk. Akivel még öt éve kompatibilis voltam, azzal ma már a köszönőviszonyra szorítkozom. Ha van is igaz szerelem, korántsem olyan gyakori, mint azt az idealista beállítottságúak hiszik.
2014. dec. 4. 00:14
 9/22 anonim ***** válasza:
A szerelem hisz bennem:)
2014. dec. 4. 00:16
 10/22 A kérdező kommentje:
4es nincs annál rosszabb mikor otthon egyedül öregen ülsz a hintaszékben és nincs senkid az ég világon. Most még fiatal vagy még okés hisz jársz közösségbe, de öregen betegen ez nem fog megadatni. Jó lenne ha legalább gyerekeid lennének de nyilván nem lesznek ha nem találod meg azt az embert akivel szeretnél közös lúrkokat. ( amugy én is fiatal vagyok csak így elgondolkodtam hogy elég gáz egyedül megöregedni )
2014. dec. 4. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!